up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Michelin Cafe Racer Bakdekk Bak Scorcher 11 65H TL

plus
Michelin

Michelin Cafe Racer Bakdekk Bak Scorcher 11 65H TL

Produktbeskrivelse Michelin Cafe Racer Bakdekk Bak Scorcher 11 65H TL

Funksjoner:

- Utmerket grep på tørre og våte overflater
- Ytelse laget for å vare
- God kurveprestasjon

Radial Carcass betyr et sporty temperament:
- Inspirert av Supersport-dekkene våre, er Michelin Scorcher 11 laget av kvalitetsmaterialer, for eksempel aramidfiber som brukes i luftfartsindustrien. Den har letthet og styrke, men også en usvikelig stabilitet ved høy hastighet for Superlow™ Sportster.

Michelin The Scorcher 11 bruker Silica Rain Technology:
- For å holde seg så nær fortreffeligheten til Harley-Davidson®-motorsykler, har ingeniørene våre utviklet en gummiblanding beriket med silika. Denne ytelsesteknologien gir utmerket grep på våte overflater. Det garanterer også et maksimalt liv.
- En eksklusiv design for legendariske motorsykler: Designet eksklusivt for Harley-Davidson®-motorsykler, og co-branded med Harley-Davidson®-navnet på sideveggen og den karakteristiske "Bar & Shield" på skulderen.
Velkommen til våre Michelin Cafe Racer Bakdekk Bak Scorcher 11 65H TL spesialtilbud! Tenk på motardinn når du ønsker å fornye dine motorsykkel materialer. motardinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Michelin så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Komponenter.

Spesifikasjoner Michelin Cafe Racer Bakdekk Bak Scorcher 11 65H TL

Farge
Svart
Anbefalt Bruk
Cafe Racer / Custom

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up