up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Saddlemen Drifter Teardrop W/Shock Cutaway

plus
Saddlemen

Saddlemen Drifter Teardrop W/Shock Cutaway

Produktbeskrivelse Saddlemen Drifter Teardrop W/Shock Cutaway

Drifter Teardrop Saddlebags with Shock Cutaway.
Konturert bakside tillater montering direkte over de fleste støtdempere, og tillater salbagposealternativer på sykler som tidligere var begrenset på grunn av sjokk og blinklysplassering.
Laget av robust lærkorn Saddlehyde ™ med forsterkede paneler.
Strømlinjeformet form gjør det mulig å bruke aksjesvingesignalplasseringer, blinklysflyttebrakett inkludert for vanskeligere å montere sykler.
Rene, stilte sadelvesker har kromspenner og stilige stropper med skjulte spenner raskt.
Installer ved hjelp av en av tre metoder:
glidelås åk for over fendermontering, harde monteringsposer ved bruk av medfølgende S4 saddlebag-støtte eller bruk med Saddlemen´s S4 Quick Disconnect Montering Kit (selges separat) for et tilpasset feste som lar poser komme av på få sekunder.
Glidelåsmontering gjør at posen kan kobles fra uten å fjerne åket.
Inkluder solid, justerbar S4 saddlebag støttefester og maskinvare.
Mål 20´´ L x 6 1 / 2´´ W x 11´´ H.


Ønsker du mer motorsykkel produkter fra merket Saddlemen? Hos motardinn, din nett motorsykkel butikk har du til din disposisjon et stort antall motorsykkel produkter relatert til Saddlemen Drifter Teardrop W/Shock Cutaway. Akurat nå er Saddlemen Drifter Teardrop W/Shock Cutaway på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av motorsykkel utstyr med stor vekt på detaljer.

Spesifikasjoner Saddlemen Drifter Teardrop W/Shock Cutaway

Lys stilling
Sidevogn
Farge
Svart
Kapasitet
21-30 L

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up