up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Bagger

Racketposer

()
load

Hvordan velge en tennisracketveske?

Tennisracket bag

En tennisracketveske er en av de viktigste tennisspillelementene for oppbevaring og beskyttelse av racketer. Den tilbyr plass til å lagre en eller flere tennisracketer. En tennisracketveske er for å komfortabelt bære settet som kreves for å trene tennis mye lettere. Tennisracketvesker kommer i mange forskjellige størrelser. Du kan kjøpe tennisracketbager fra Babolat , Yonex , Tecnifibre , Dunlop , og Prince .

Tips for valg av tennisracketvesker

Velg tennisracketvesker som har nok plass til å oppbevare tennisracketer sammen med et par andre etuier for tennissakene dine. Tennisracketvesker kommer i mange forskjellige størrelser slik at du enkelt kan velge den størrelsen som passer dine behov.
Noen tennisvesker kommer med isolert polstring på innsiden. De bidrar til å beskytte utstyret ditt mot ekstreme temperaturer og fuktighet som kan være skadelig for tennisutstyr. Velg tennisracketvesker som har polstrede stropper som brukes til å bære bagen lett på skulderen og bør ha en holder slik at du kan holde den i hånden når skulderen blir sliten. Stopppolstring bør være ventilert for å holde skuldrene tørre.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk