Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Scott

Over Scott
Scott is een beroemde producent van fietsonderdelen, motorsport en sportkleding. Het bedrijf werd opgericht in Givisiez, Zwitserland en exploiteert verschillende winkels in heel Europa, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en India. Het bedrijf werd opgericht in 1958 door Ed Scott. Scott staat hoog genoteerd onder de topontwikkelaars van hardloopschoenen over de hele wereld. Hun hoofdidee is dat elke hardloper ideale hardloopschoenen en kleding moet hebben die goed passen en goed presteren. Scott's schoenen zijn perfect om individuele vereisten en behoeften te vervullen. Het merk gebruikt creatieve technologie voor het ontwerp en de ontwikkeling van hoogwaardige kleding, schoeisel en accessoires. Een verscheidenheid aan opvallende en meerkleurige kleding en schoeisel is verkrijgbaar in alle winkels. Scotts mindset draait om het verbeteren van zowel beginner als expert. Door samen te werken met toonaangevende atleten en door feedback van gebruikers te verwerken, maakt het merk uitrusting die vooruitgang bevordert en mensen helpt om uitdagingen te overwinnen. Scotts erfenis is verankerd in zijn toewijding aan avontuur, waardoor het een betrouwbare partner is voor degenen die de grote buitenlucht willen verkennen met betrouwbare, hoogwaardige uitrusting. Deze producten helpen je om verschillende activiteiten zoals skiën, snowboarden en outdoor-avonturen te genieten. Scotts producten helpen bij het vervullen van de behoeften van atleten en lopers.

Scott´s collectie ski-accessoires

Scott ski-brillen zijn gemaakt met precisie-optiek voor helder, vervormingsvrij zicht. Hoogwaardige lenzen, meestal met anti-kras- en anti-condenslaag, bevestigen dat skiërs het terrein precies en vertrouwen kunnen zien. Scott-tourenski's zijn gemaakt met licht materiaal en creatieve bouwtechnieken, waardoor skiërs energie kunnen besparen tijdens klimmen en verschillend terrein goed kunnen navigeren.
Scott ski stokken maken gebruik van lichtgewicht materialen zoals koolstofvezel, aluminium of beide. Dit biedt het kleinste gewicht in de hand, waardoor vermoeidheid tijdens lange dagen skiën wordt verminderd. Scott ski-helm heeft ontwikkelde ventilatiesystemen met flexibele buizen waarmee skiërs de luchtstroom en de oververhitting kunnen regelen tijdens actieve doeleinden. De helmen zijn ontworpen voor gemak, met een flexibel maatsysteem en gevoerde binnenvoeringen die een veilige en nauwsluitende pasvorm bieden. Scott ski-laarzen hebben vaak hitte-aangepaste binnenzolen en flexibele componenten, waardoor skiërs een persoonlijke pasvorm kunnen krijgen die past bij de unieke vorm van hun voeten. Scott-ski-jassen zijn gemaakt met hoogwaardige stoffen en vakmanschap en gemaakt om de vereisten van wintersporten te weerstaan ​​en presteren gedurende lange tijd.
Scott snowboardhelm heeft moderne schokabsorberende materialen, klaar om kracht effectief te verdelen en te absorberen, waardoor het risico op hoofdletsel wordt verminderd. Scott ski-laarzen hebben vaak hitte-aangepaste binnenzolen en flexibele componenten, waardoor skiërs een persoonlijke pasvorm kunnen krijgen die past bij de unieke vorm van hun voeten. Scott ski-jassen zijn gemaakt met hoogwaardige stoffen en vakmanschap en gemaakt om de vereisten van wintersporten te weerstaan ​​en presteren gedurende lange tijd. Scott snowboardhelm heeft moderne schokabsorberende materialen, klaar om kracht effectief te verdelen en te absorberen, waardoor het risico op hoofdletsel wordt verminderd.