up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Periferiudstyr

Printere

()
load

Forskellige slags printere til dit hjemmekontor

Samsung printer

Printeren Samsung er den bedst egnede mulighed for dig at have, når den udvikler sig til multi tasking. Denne Samsung printer kommer med Wi Fi udskrivning, der simpelthen gør dig kompatibel med mobile medier. Desuden leveres printeren med en kapacitet på 55 ark. Dette giver dig mulighed for at spare tid og fortsætte med at arbejde.

HP printer

HP printere er de mest berømte printere, der bruges af mennesker over hele verden. Der er mere end 350 millioner anvendelser af Hp printere. Disse printere blev fremstillet af det amerikanske elektriske firma Hewlett Packard i 1984. Et punkt med hensyn til HP printeren er, at dens ægthed er meget kraftfuld.

Toshiba printer

Printeren Toshiba er en af de mest fordelagtige enheder, når du leder efter en hjemmeprinter. Toshiba printeren leveres med en inkjet printerfunktion og også en sikker USB forbindelse. Selvom printeren kommer ved siden af en Wi Fi indstilling, konverterer den meget mere komfortabelt til at tilslutte til printeren og straks bruge den igen. Det fungerer godt med alle smarte enheder.

Brother printer

Printeren Brother vises sammen med en enorm mulighed for trådløs udskrivning. Den kan indeholde op til 270 sider. Med et tempo på 35 sider i minuttet tillader det en af de mest holdbare udskrivningsstile. Selvom Brother printeren fremstår med laserprintteknik, har den meget omkostningseffektiv assistance.

Epson printer

Ydeevnen for Epson printere er enestående. EPSON printeren er en sådan fantastisk maskine, der giver et perfekt perspektiv til produktet. Den kommer ved siden af rimelige erstatningsbeholdere, som samler løn, mens du scanner og genprinter. Desuden fremmer printeren også en behagelig trådløs forbindelse med både Android og Windows gadgets.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk