up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Oheislaitteet

Tulostimet

()
load

Erilaisia tulostimia kotitoimistoosi

Samsung tulostin

Samsung tulostin on sinulle sopivin vaihtoehto, kun siitä kehittyy moniajo. Tässä Samsung tulostimessa on Wi Fi tulostus, joka tekee sinusta yhteensopivan mobiilimedian kanssa. Lisäksi tulostimessa on 55 arkin syöttölaite. Näin voit säästää aikaa ja jatkaa työskentelyä.

HP tulostin

HP tulostimet ovat tunnetuimpia tulostimia, joita ihmiset käyttävät kaikkialla maailmassa. Hp:n tulostimia käytetään yli 350 miljoonalla tavalla. Nämä tulostimet valmisti amerikkalainen sähköyhtiö Hewlett Packard vuonna 1984. Yksi Hp tulostimen suhteen on se, että sen aitous on erittäin tehokas.

Toshiba tulostin

Toshiba tulostin on yksi hyödyllisimmistä laitteista, kun etsit kotitulostinta. Toshiba tulostimessa on mustesuihkutulostinominaisuus ja myös suojattu USB liitäntä. Vaikka tulostin on Wi Fi asetuksen vieressä, se muuntaa paljon mukavammin liitettäväksi tulostimeen ja käyttämään sitä välittömästi uudelleen. Se toimii hyvin kaikkien älylaitteiden kanssa.

Brother tulostin

Brother tulostin näkyy yhdessä valtavan langattoman tulostusmahdollisuuden kanssa. Se voi sisältää enintään 270 sivua. Nopeudellaan 35 sivua minuutissa, se mahdollistaa yhden kestävimmistä tulostustyyleistä. Vaikka Brother Printer näkyy lasertulostustekniikalla, se on erittäin kustannustehokas apu.

Epson tulostin

Epson tulostimien suorituskyky on erinomainen. EPSON tulostin on yksi tällainen upea laite, joka antaa täydellisen perspektiivin tuotteelle. Se tulee kohtuullisten vaihtosäiliöiden viereen, jotka keräävät palkat skannattaessa ja tulostettaessa. Lisäksi tulostin edistää myös mukavaa langatonta yhteyttä sekä Android että Windows laitteisiin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje