up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Apple

Smartphones

Smartphones

Smartwatches

Smartwatches

Bærbare computere

Bærbare computere

Tabletter

Tabletter

Hovedtelefoner

Hovedtelefoner

Desktops

Desktops

Afdelinger

Computere

Elektricitet og Smarthome

Kabler

Komponenter

Periferiudstyr

Sport

Tablets-Ereaders

Telefoni

TV-Lyd

Alle( Apple )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Apple

Apple Inc. er et amerikansk teknologiselskab, der har omskabt det globale landskab med sine innovative produkter og tjenester. Grundlagt i 1976 af Steve Jobs, Steve Wozniak og Ronald Wayne, startede Apple som et computerfirma i en garage i Cupertino, Californien. Fra sine beskedne begyndelser er virksomheden forvandlet til en af ​​verdens førende teknologi-giganter, kendt for sine skarpe designs, brugervenlige grænseflader og problemfri integration af software og hardware. Sammen med iPhone introducerede Apple App Store, der giver brugerne et stort økosystem af applikationer til forskellige formål. Apple introducerede iPad i 2010 og fortsætter med sin innovative teknik ved at omskabe tabletmarkedet. Virksomhedens engagement i et slankt design og enestående brugeroplevelse har tjent den et dedikeret fanskare verden over. Apple har også været i frontlinjen for bæredygtighedsinitiativer, med det mål at være kulstofneutral i sine globale korporative operationer inden 2030 og opmuntre sine leverandører til at overgå til vedvarende energi. Apple Inc. har spillet en afgørende rolle i skabelsen af ​​teknologilandskabet gennem årene. Apple fortsætter med at redefinere grænserne for innovation, der fascinerer brugere verden over med sit engagement i kvalitet, design og brugeroplevelse.

Innovating the World, One Product at a Time with Apple

Apple smartphones, kendt som iPhones, er blevet ikoniske enheder, der kombinerer design, ydeevne og avanceret teknologi. iPhone har højkvalitetsskærme, kraftfulde processorer og et intuitivt operativsystem (iOS), der muliggør problemfri integration med andre Apple-produkter. Apple smartwatches, mærket som Apple Watch, har forvandlet markedet for bærbare teknologier. Disse elegante og sofistikerede ure tilbyder et væld af sundheds- og fitnessovervågningsfunktioner, herunder monitorering af hjerterytme, ECG-målinger og søvnovervågning. Udover sundhed og fitness fungerer Apple Watch som en forlængelse af iPhone, hvilket giver brugerne mulighed for at modtage notifikationer, foretage opkald og interagere med forskellige apps direkte fra deres håndled.
Apple's lineup af bærbare computere, kendt som MacBook Air og MacBook Pro, er berømte for deres elegante design, fremragende kvalitet og kraftfulde ydeevne. Med funktioner som Retina-skærmen, Force Touch-trackpad'en og macOS-operativsystemet, giver Apple laptops kreative fagfolk, studerende og almindelige brugere. iMac og Mac Pro er Apple's desktop-tilbud, der retter sig mod kreative fagfolk og power-brugere. iMac har et all-in-one-design, der har højopløsningsskærme og kraftfuld hardware bygget ind i skærmen.
Apple mus og tastaturer er perfekte på grund af deres kompakte design og problemfri funktionalitet. Magic Mouse og Magic Keyboard har trådløs forbindelse og problemfri integration med Apple-enheder, der giver brugere en glat og effektiv brugeroplevelse. Apple's udvalg af højttalere, herunder HomePod og HomePod mini, tilbyder high-fidelity-lyd og problemfri integration med Apple-økosystemet. Disse smarte Apple speakers kan styres med stemmekommandoer via Siri og kan bruges til at spille musik, indstille påmindelser, styre smart home-enheder og meget mere.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk