Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Riello

Om Riello
En virksomhed kaldet Riello blev startet i Italien i 1920. De lavede maskiner, der hjalp ovne og andre specielle maskiner til at virke. I 1923 var Riello det første firma, der ændrede disse maskiner, så de kunne bruge en type olie kaldet let olie. I 1925 var der et problem med at få let olie, så Riello ændrede deres maskiner igen, så de kunne bruge en anden type olie kaldet tung brændstofolie. I løbet af årtierne har Riello diversificeret deres produkter til et bredt udvalg af produkter, der imødekommer forskellige industrier og applikationer. Fra Riello UPS systemer, der sikrer uafbrudt strømforsyning til Riello bilbatterier, der leverer pålidelig startkraft.
Riello UPS står for Riello Uninterruptible Power Supply. Riello UPS er en enhed, der leverer nødstrøm, når hovedstrømmen går ud. Riello UPS har et reservebatteri til dit hjem eller kontor. Dette er vigtigt for at holde følsomt udstyr som computere og medicinsk udstyr kørende problemfrit under strømafbrydelser.
Riello bilbatterier er de dele, der lagrer energi og driver bilens elektriske system. Riello bilbatterier er essentielle for at starte din bil, køre lys og betjene andre elektriske komponenter. Riello bilbatterier er designet til at levere pålidelig kraft i et udvalg af køretøjer, herunder biler, lastbiler og motorcykler.
Riello forlængerledninger er som ekstra lange strømledninger, der giver dig mulighed for at tilslutte enheder. De er nyttige til at tilslutte husholdningsapparater, elektronik og andre elektriske enheder til en strømkilde. Riello forlængerledninger findes i forskellige længder og kan håndtere forskellige niveauer af strøm.
Riello servere er kraftfulde computere, der gemmer og administrerer data til virksomheder og organisationer. De er typisk indeholdt i datacenter, som er specielt designet faciliteter med kontrollerede miljøer til at holde servere kører problemfrit. Riello servere bruges til forskellige formål, såsom kørsel af hjemmesider, lagring af filer og behandling af data.
En Riello portrack er en enhed, der giver flere elektriske stikkontakter til tilslutning af forskellige enheder. Det bruges typisk i serverrum, datacentre og andre IT-miljøer, hvor flere enheder skal forsynes og kobles sammen. Riello portracks findes i forskellige størrelser og konfigurationer for at imødekomme forskellige behov.
En Riello terminaladapter er en enhed, der forbinder en uafbrudt strømforsyning (UPS) til en computer eller anden elektronisk enhed. En Riello terminaladapter gør det muligt for enheden at kommunikere med UPS'en og modtage oplysninger om status for strømforsyningen.
Riello-produkter er værktøjer, der giver virksomheder, institutioner og individer mulighed for at operere effektivt, pålideligt og bæredygtigt. Riello sikrer uafbrudt strømforsyning til kritiske operationer, leverer pålidelig forbindelse til datanetværk eller udvider kraften sikkert og bekvemt.