Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Startech

Over Startech
"Startech

Startech is een opmerkelijk handelsmerk dat in 1985 werd gelanceerd door Ken Kalopsis en Paul Seed. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Canada, Londen, Ontario. Vandaag de dag ontwikkelt en presenteert Startech meer dan 4000 moeilijk verkrijgbare technologie- en connectiviteitscomponenten en verbetert hun technologische oplossingen. Met meer dan 35 jaar kennis en ervaring is Startech uitgegroeid tot een leider in de IT-industrie. Als belangrijkste ontwikkelaar van technologie zijn ze trots om hun producten aan te bieden die specifiek worden gebruikt in professionele A/V- en IT-ondernemingen. Ze leveren hun diensten aan de wereldwijde markt met processen in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Latijns-Amerika en Taiwan.
Gedreven door een passie voor het verleggen van grenzen, is Startech gespecialiseerd in een divers scala aan producten en diensten die gericht zijn op het verbeteren van connectiviteit, productiviteit en prestaties in verschillende industrieën. Van innovatieve adapters, kabels en docking stations tot geavanceerde netwerkapparatuur en IT-infrastructuuroplossingen, Startech levert hoogwaardige, betrouwbare producten die zijn ontworpen om naadloos te integreren in zowel persoonlijke als professionele omgevingen. Wat Startech onderscheidt, is hun onwrikbare toewijding aan superieure vakmanschap, waarbij de nieuwste ontwikkelingen in technologie worden geïntegreerd om oplossingen te creëren die voldoen aan de eisen van het snelle digitale landschap van vandaag. Of het nu gaat om het faciliteren van gestroomlijnde connectiviteit, het optimaliseren van gegevensoverdrachtsnelheden of het revolutioneren van de efficiëntie op de werkplek, Startech blijft synoniem staan voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Startech collectie van technologieproducten

Startech uitbreidingskaarten herdefiniëren de mogelijkheden van computersystemen en bieden een divers scala aan uitbreidingsmogelijkheden om de functionaliteit te verbeteren. Met precisietechniek integreren deze kaarten naadloos in bestaande setups en bieden ze extra poorten, interfaces of functionaliteiten.
Startech computercomponenten belichamen innovatie en betrouwbaarheid en bieden een uitgebreide selectie van hardware-oplossingen. Van kabels, adapters en connectoren van hoge kwaliteit tot geavanceerde koelsystemen en voedingen, de componenten van Startech zijn zorgvuldig ontworpen om de prestaties en duurzaamheid van systemen te optimaliseren.
Startech computerrugzakken combineren functionaliteit en stijl en bieden optimale bescherming en gemak voor het vervoeren van laptops, tablets en andere technische benodigdheden. Ontworpen met duurzame materialen en ergonomische ontwerpen, bieden deze rugzakken superieure padding, meerdere compartimenten en veilige sluitingen, waardoor de veiligheid van apparaten tijdens het reizen wordt gegarandeerd.
Startech apparaten omvatten een diverse line-up van technologische oplossingen die zijn afgestemd op het optimaliseren van productiviteit en connectiviteit.
Startech internetrouters belichamen geavanceerde netwerkoplossingen die zijn ontworpen voor huishoudens of bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en hoogwaardige connectiviteit.
Startech TV-accessoires omvatten een reeks producten die zijn ontworpen om de kijkervaring en connectiviteitsopties voor televisies en multimediasystemen te optimaliseren.
Startech adapters vertegenwoordigen een diverse collectie oplossingen die zijn afgestemd op het overbruggen van connectiviteitskloven tussen verschillende apparaten en interfaces."