up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

HP

HP

Categorieën

Alles ( HP )

Over HP

HP is een top Amerikaanse ontwikkelaar van computersoftware, hardware, IT-consultancy's en IT-services, opgericht in 1939. David Packard en Bill Hewlett zijn de oprichters van deze onderneming. Het merk presenteert een enorm assortiment aan hardware-elementen en softwaregerelateerde diensten aan zijn gebruikers over de hele wereld. HP creëerde zijn eerste computer in 1966 en bracht zijn eerste desktopcomputer in 1980 uit. HP is een prominent technologiemerk dat zichzelf heeft bewezen als een internationale leider op het gebied van een breed scala aan creatieve producten en oplossingen. Met een voorspoedige geschiedenis die decennia omvat, heeft HP altijd technologieën aangeboden die voldoen aan de behoeften van zowel individuen als bedrijven. Erkend voor haar hoogwaardige laptops, printers, desktopcomputers en accessoires, heeft HP een naam gekregen voor prestaties en betrouwbaarheid. Het merk is toegewijd om technologische beperkingen te doorbreken voor de ontwikkeling van producten die functionaliteit perfect combineren met stijl.
Naast hardware biedt HP ook softwareoplossingen en -services die zijn ontworpen om productiviteit te verbeteren en bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. Van geavanceerde beveiligingskenmerken tot cloudgebaseerde tools, HP blijft zijn aanbod uitbreiden om in lijn te blijven met het steeds veranderende technologische landschap. HP´s merk omvat creatie, betrouwbaarheid en veelzijdigheid, waardoor het een vertrouwde optie is voor klanten en bedrijven die technologie zoeken die hun leven vergemakkelijkt en verrijkt.

HP computers en accessoires

HP laptop is ontwikkeld met een prioriteit op duurzaamheid, zodat ze dagelijks gebruik kunnen verdragen zonder dat de prestaties worden aangetast. HP printer staat bekend om zijn nauwkeurigheid en efficiëntie, waardoor document- en fotoprinten moeiteloos verlopen. HP inktcartridges zijn ontwikkeld om een uitstekende afdrukkwaliteit te bieden met scherpe tekst en rijke kleuren, zodat documenten en afbeeldingen er professioneel en indrukwekkend uitzien. HP scanners bieden snelle scanningssnelheden, waardoor gebruikers grote scantoepassingen snel en efficiënt kunnen uitvoeren. HP flashgeheugen bieden voldoende opslagcapaciteit, waardoor gebruikers grote hoeveelheden gegevens kunnen opslaan en vervoeren, zoals foto's, documenten, video's en meer. HP laserprinter staat bekend om zijn uitstekende afdruksnelheden, wat leidt tot snel en efficiënt printen, waardoor deze ideaal zijn voor drukke kantoren en omgevingen met hoogvolume afdrukken. HP multifunctionele printers ondersteunen draadloos afdrukken, waardoor gebruikers kunnen afdrukken vanuit tablets, smartphones en laptops zonder de noodzaak van een fysieke verbinding. HP computers bieden een essentiële prestatie, waardoor ze voldoen aan de behoeften van gamers, innovatieve professionals en alledaagse gebruikers. HP inkt is vaak ontwikkeld om bestand te zijn tegen vuil en waterschade, waardoor er stabiliteit en duurzaamheid wordt geboden aan geprinte materialen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden