Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Smeg

Over Smeg
Smeg is een Italiaanse huishoudelijke apparaten- en machineontwikkelingslabel. In 1948 werd het bedrijf opgericht door Vittorio Bertazzoni. Het heeft zijn hoofdkantoor in Italië, Guastalla. Smeg heeft enorme betekenis verworven als label en als merk voor zijn creatieve ontwerp, esthetiek en gebruik van technologie. Het legt de grootste nadruk op hoge kwaliteit met een overmatige focus op energiebesparing. Smeg wordt herinnerd als een internationale leider in de consumentenelektronica-markt vanwege zijn vreemde producten en huishoudelijke apparaten.
Met een toewijding aan het integreren van geavanceerde technologie met definitieve esthetiek, heeft Smeg zichzelf bewezen als een teken van verfijning en elegantie in het rijk van keukenapparatuur.
Smegs productcollecties bevatten een breed scala aan apparaten, waaronder koelkasten, koffiezetapparaten, blenders, broodroosters, mixers, waterkokers en zelfs keukenrobots. Elk Smeg-product is een getuigenis van het trouw van het merk aan vakmanschap, met bijzondere aandacht voor componenten en het gebruik van premium materialen.
Boven de esthetiek stelt Smeg prioriteit aan energie-efficiëntie en duurzaamheid in zijn producten, wat weerspiegelt in zijn toewijding aan milieubewustzijn. De lopende creatie en toewijding van het merk aan consumententevredenheid hebben de positie als een betrouwbare en geliefde optie voor huiseigenaren, ervaren koks en designliefhebbers verhard.

Smeg collectie van huishoudelijke apparaten

Smeg broodrooster is momenteel herkenbaar door zijn vintage-geïnspireerde ontwerp en constructie. Ze zijn verkrijgbaar in een reeks opvallende kleuren, met pastelkleuren en felle, gepolijste afwerkingen, waardoor ze een stijlvolle aanvulling zijn op elke keuken. Smeg koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, waaronder Franse deuren, enkele deuren en zelfs dubbele deuren. Deze verscheidenheid stelt u in staat om de juiste maat en lay-out te kiezen voor uw behoeften.
Smeg koelkast biedt voldoende opbergruimte, waaronder verstelbare planken, deurvakken en groentelades. Sommige modellen hebben ook speciale compartimenten voor wijn en kaas, wat hun veelzijdigheid vergroot. Smeg waterkoker biedt verschillende temperatuurinstellingen, waardoor u water kunt verwarmen tot verschillende temperaturen die geschikt zijn voor verschillende vloeistoffen, zoals koffie, zwarte thee, groene thee of instant noedels. Deze precisie helpt de smaak van uw dranken te verbeteren.
Smeg apparaten bevatten een breed scala aan keukenproducten en artikelen die bekend staan om hun unieke Italiaanse ontwerp, superieure vakmanschap en creatieve technologie. Smeg espressomachine is ontwikkeld met eenvoudig te bedienen controles, waardoor u uw koffie helemaal naar uw wens kunt aanpassen. De intuïtieve interface maakt het handig voor zowel koffieliefhebbers als beginners.
Smeg blender modellen worden geleverd met extra accessoires, zoals een garde of een hakker, wat meer veelzijdigheid geeft aan uw keukenapparatuur. Ze zijn meestal gemaakt van duurzame materialen om de inspanningen van het dagelijks gebruik te weerstaan.