up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Verkooppunt elektronica en computers

Verkooppunt elektronica en computers

Vind een breed scala aan Verkooppunt-producten voor elektronica en computers. Ontdek de beste deals bij techinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Verkooppunt

Merken in Verkooppunt

Wat is een kassasysteem en hoe werkt het?

Een kassasysteem is een systeem waarmee u betalingen van uw klanten kunt accepteren en de verkopen kunt bijhouden. Het proces klinkt eenvoudig, maar het hele proces werkt op verschillende manieren, afhankelijk van uw bedrijf, of u nu fysieke winkels, online winkels of beide heeft.

Hoe werkt een kassasysteem?

• Het proces start wanneer de klant besluit een product of dienst te kopen. In het geval van een fysieke winkel kijkt de verkoopmedewerker met een barcodescanner naar de prijs van het product.
• Vervolgens berekent het kassasysteem de prijs van het product, inclusief eventuele omzetbelasting.
• De verkoopmedewerker werkt de voorraadtelling bij om vast te leggen dat het product is verkocht.
• Ten slotte gebruiken de klanten hun debetkaart, creditcard, cadeaukaart, loyaliteitspunt of zelfs contant geld om de betaling uit te voeren.
• De transactie via het kassasysteem is voltooid. Vervolgens drukt de verkoopmedewerker de digitale kassabon af.

Accessoires

Tegenwoordig zijn moderne kassasystemen volledig digitaal, daarom hebt u alle essentiële componenten nodig die nodig zijn om het systeem soepel en perfect te laten werken. In een kassasysteem kunnen de accessoires variëren van externe kaarten, extensies, batterijen, sensoren, scanners, beschermers, USB scannerkabel en nog veel meer.

Verbruiksartikelen

Verbruiksartikelen vormen een belangrijk onderdeel van uw verkooppunt, kassa of randapparatuur die is aangesloten op uw kassasysteem. U moet verbruiksartikelen van hoge kwaliteit gebruiken om de duurzaamheid van uw apparatuur te garanderen, waaronder inktlinten, papierrollen, inktpatronen, labelprinterlinten, schaallabels en labelprinterlabels streepjescode en verzendlabels.

Weergave

Het display is ook een van de belangrijke onderdelen van het kassasysteem waarmee u de tijd, plaats en gerelateerde details van de verkoop kunt vastleggen. Het display of de monitor wordt gebruikt om de verkoop van fysieke goederen uit uw winkel bij te houden. Samsung , Philips , LG , Sony , Benq , Viewsonic en iiyama zijn bekende fabrikanten die POS systemen voor bedrijven.

Laden

Het POS softwaresysteem dat op de kassalades is aangesloten, kan u helpen bij te houden wanneer de lade wordt geopend. De lade wordt gebruikt om het geld veilig binnen te houden terwijl de verkooptransacties in de winkel plaatsvinden. De verantwoordelijke persoon neemt het geld en stopt het in de la en geeft de gekochte artikelen aan de klanten.

Betaalterminals

In het kassasysteem is de betaalautomaat de belangrijkste fase. Een betaalterminal is ook bekend als een creditcardterminal of een verkooppuntterminal is een apparaat dat wordt gebruikt om elektronische overboekingen en andere transacties uit te voeren die op een terminal worden geïnitieerd en via een netwerk worden gerouteerd.

printers

Het kassasysteem maakt gebruik van printers die de kassabonnen afdrukken waarop precies wordt weergegeven wat en wanneer de klant de artikelen heeft gekocht en hoeveel hij heeft betaald. U moet de printers van gerenommeerde bedrijven krijgen, zodat de hele verkooptransactie soepel kan verlopen.

Scanners

Barcodescanner is een ander essentieel onderdeel van het kassasysteem. Een barcodescanner wordt gebruikt om de details van het product uit te lezen, zodat u deze kunt opbellen. De barcodelezers/scanners zijn een snelle manier om de prijs van de artikelen en andere details te controleren.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden