Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Kantoorartikelen

Kantoorartikelen elektronica en computers

Vind een breed scala aan Kantoorartikelen-producten voor elektronica en computers. Ontdek de beste deals bij techinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Kantoorartikelen

Merken in Kantoorartikelen

Terminologie voor printerverbruiksartikelen uitgelegd

Als u overweegt te investeren in printers en soortgelijke artikelen, is het beter om u bewust te zijn van het inzicht met elk van de vergelijkbare producten en het nut dat ze kunnen bieden met hun functies om het werk efficiënt en effectief uit te voeren. Hierbij worden enkele van de belangrijke printerterminologieën uitgelegd om uw volgende aankoop gemakkelijk en zelfverzekerd te maken.

Cd DVD Blu ray

Het belangrijkste verschil tussen een Cd DVD Bluray is hun weergavekwaliteit en opslagcapaciteit. Blu ray is de nieuwste technologie met een optisch schijfformaat. Het hoofddoel van de ontwikkeling is het leveren van high definition videokwaliteit en het opslaan van grotere hoeveelheden gegevens. Terwijl CD DVD´s veel lager zijn wat betreft opslagcapaciteit en weergave van kwaliteitsvideo in vergelijking met Blu Rays.

Inktpatronen

Inktcartridges worden geleverd met een ingebouwde printkop en worden ook wel inktcontainers genoemd. Deze cartridges zijn gemaakt in kleine dozen met vloeibare inkt die geen deel uitmaken van de machine zelf en afzonderlijk worden gemaakt. Deze cartridges worden echter in de printer geplaatst om af te drukken en kunnen indien nodig worden bijgevuld of vervangen.

Papier

De printer levert zijn output op papier en het meest gebruikte type printerpapier is het kopieerpapier dat veel wordt gebruikt. Deze papieren komen meestal in grote verpakkingen en voorraden. Het volume printerpapier is dun, lichtgewicht en ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, elk voor afzonderlijk gebruik en voordeel.

Printertrommels

Ze worden beschouwd als het moderne type printer dat bij de drumconfiguratie wordt geleverd. Een drumprinter bevat normaal gesproken een massieve cilindertrommel die karakters in banden op het oppervlak heeft geplaatst. Dit wordt ook wel een nieuwer type laserprinter genoemd, waarbij de drum beelden van de laser ontvangt en dienovereenkomstig doorgeeft aan het ingestelde papier.

Linten

De printerlinten hebben een hoge betekenis in het printerproces. Het fundamentele doel van printerlinten is het produceren van een heldere afbeelding met hoge resolutie en nauwkeurige tekst. Ze worden normaal gesproken gebruikt bij thermisch transfer printen om een beeld van hoge kwaliteit te leveren en het is geschikt voor een scala aan toepassingen en omgevingen.

Toners

Zoals de naam al doet vermoeden, bevatten inktcartridges een vloeistof inkt om af te drukken, maar tonercartridges gebruiken hiervoor microscopisch poeder. Meestal worden ze opgeslagen in een enkele cartridge. Deze printertoners zijn een op poeder gebaseerd afdrukmedium dat is gemaakt van gegranuleerd plastic dat nauwkeurige nauwkeurigheid en controlefuncties biedt.
Enkele van de geloofwaardige merken die de beste printers en hun verbruiksartikelen aanbieden, zijn beschikbaar voor uw vriendelijke overweging; Samsung , HP , Philips , Toshiba , Dell , Brother , Epson , Canon .