up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Motorola

Motorola

Alles ( Motorola )

Over Motorola

Motorola is een wereldwijd erkend merk dat bijna een eeuw lang een belangrijke rol heeft gespeeld bij de evolutie van communicatietechnologie. In 1928 opgericht door Paul Galvin en Joseph Galvin in Chicago, Illinois, Motorola begon als een klein fabrikant van autoradio´s. In de afgelopen decennia is het bedrijf uitgegroeid tot een technologiereus, die vooruitstrevende doorbraken heeft gepioneerd op het gebied van telecommunicatie, elektronica en mobiele apparaten. Vandaag de dag blijft Motorola aan de voorhoede staan van innovatie, met een breed scala aan producten die mensen over de hele wereld verbinden. Motorola´s rijke geschiedenis en blijvende inzet voor innovatie hebben ervoor gezorgd dat het een vertrouwd naam is geworden in de wereld van communicatie en technologie. Van het pionieren van autoradio´s tot het produceren van iconische mobiele telefoons en de overstap naar smartphones, hoofdtelefoons, walkie-talkies en smartwatches, Motorola blijft mensen verbinden en hun leven verbeteren met betrouwbare en baanbrekende producten. Of het nu gaat om in contact blijven, herinneringen vastleggen of onderweg vermaakt worden, Motorola is een merk dat synoniem staat voor verbinding en innovatie.

Een erfenis van innovatie en connectiviteit

Motorola´s erfenis begon met radios, en het werd uitgebreid naar telecommunicatie-apparatuur zoals mobiele telefoons. Vandaag de dag zijn Motorola-telefoons bekend om hun duurzaamheid, betaalbaarheid en gebruiksvriendelijke functies, waardoor ze geschikt zijn voor een breed spectrum aan consumenten. In de moderne tijd is Motorola synoniem met smartphones. Hun reeks aan Android-aangedreven smartphones biedt opties voor elk budget en voorkeur. Motorola-smartphones worden geprezen om hun schone gebruikersinterface, lange accuduur en innovatieve functies zoals het Moto Mods-systeem, waarmee gebruikers hun telefoons kunnen aanpassen met extra functionaliteiten. Motorola biedt een lijn met hoofdtelefoons die is ontworpen om uw mobiele ervaring te verbeteren. Deze hoofdtelefoons zijn gemaakt met kwalitatief goede audioprestaties en comfort in het achterhoofd. Of je nu kiest voor bedrade of draadloze opties, Motorola-hoofdtelefoons bieden helder geluid voor muziek, oproepen en entertainment onderweg. Motorola´s geschiedenis van het bieden van betrouwbare communicatieoplossingen strekt zich uit tot hun walkie-talkies. Deze apparaten worden gebruikt in verschillende industrieën, waaronder openbare veiligheid, constructie en buitenactiviteiten. Motorola-walkie-talkies staan bekend om hun robuustheid, lange-afstandscapaciteiten en geavanceerde functies, waarmee heldere en betrouwbare communicatie mogelijk is in uitdagende omgevingen.
Motorola´s Edge-serie vertegenwoordigt het merk´s toewijding aan het verleggen van de grenzen van smartphone-technologie. De Motorola Edge-line-up toont de toewijding van het merk aan innovatie en cutting-edge design. Motorola-smartwatches zijn ontworpen om je verbonden levensstijl aan te vullen. Ze integreren naadloos met je smartphone, waardoor je meldingen kunt ontvangen, je fitness kunt bijhouden en apps direct vanaf je pols kunt openen. Motorola-smartwatches staan bekend om hun slanke ontwerpen en intuïtieve gebruikersinterfaces, wat ze tot een stijlvolle en praktische aanvulling maakt op je dagelijkse leven.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden