Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Auto-elektronica

Auto-elektronica

Vind een breed scala aan Auto-elektronica-producten voor elektronica en computers. Ontdek de beste deals bij techinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Auto-elektronica

Merken in Auto-elektronica

Wetenswaardigheden over auto elektronica

Aangezien uw auto een combinatie van verschillende componenten heeft, lijkt alles belangrijk om het voertuig er beter uit te laten zien en beter te laten presteren. Normaal gesproken omvat het elektrische systeem dat in een voertuig wordt gebruikt motormanagement, ontsteking, radio, telematica, entertainmentsystemen in de auto en vele andere. Moderne auto´s hebben veel elektronische producten. Bovendien zijn auto´s tegenwoordig in hoge mate afhankelijk van hun elektronische producten om met volledige efficiëntie te presteren. Autoaccu´s en andere elektronica regelen een groot deel van de functionaliteit van uw auto en als ze beginnen teleurstellen, kunt u allerlei problemen met uw auto tegenkomen. Auto´s hebben veel elektrisch aangestuurde apparaten, ze ontvangen energie van de batterij en geven deze via de haard terug aan de batterij. Het laadsysteem is een combinatie van een dynamo en accu. Een auto accu wordt gebruikt om de startmotor van stroom te voorzien, waardoor de motor kan beginnen te functioneren, terwijl het hoofddoel van de dynamo is om de accu en andere elektrische componenten in het voertuig op te laden.
We gaan enkele van de belangrijkste auto onderdelen uitlichten, zodat u al het inzicht hebt en uw voertuig uitrust in overeenstemming met zijn behoeften.

auto batterijen

De auto is afhankelijk van het vermogen van de accu, aangezien de auto niet start tenzij de accu van de auto is opgeladen. De batterij van uw auto heeft een enorme verantwoordelijkheid als het gaat om het leveren van stroom aan alle elektrische onderdelen. Autobatterijen zorgen voor een stroomstoot die nodig is om alle elektrische componenten van uw voertuig van stroom te voorzien.

Blaastesten

Het is een ontstekingsvergrendeling waarmee de bestuurder het voertuig niet kan starten, tenzij hij of zij slaagt voor de ademtest om het alcoholgehalte van de bestuurder te controleren. Het apparaat heeft een pre standaard niveau dat is ingesteld voor de bloedalcoholconcentratie die wordt gecontroleerd door uw staat.

Camera´s en sensoren

Met de achteruitrijcamera´s heb je vanaf de achterkant een levendig beeld van waar je bent. De achteruitrijcamera´s zijn erg populair geworden omdat ze het aantal ongevallen aanzienlijk hebben verminderd, en de meeste mensen die ze hebben geïnstalleerd, hebben een extra functie van een achteruitparkeersensor. Terwijl parkeersensoren apparaten zijn die zich op de bumpers van een voertuig bevinden om de bestuurder te helpen bij het parkeren.

Cb radio´s

In tijden dat de wifi niet werkt of de signalen van de mobiele telefoon constant wegvallen. Cb radio is wat elke bestuurder van plan is te hebben, omdat dit zal helpen in situaties waar netwerkdekking niet beschikbaar is en communicatiemedia niet beschikbaar zijn. De CB radio is een kwaliteitsinvestering die u beschermt tegen alle ongeziene problemen die u kunnen overkomen in tijden van communicatieproblemen.

GPS

Om de mobiliteit van uw voertuig bij te houden, is tijd nodig. Met een GPS tracker weet u precies waar het voertuig zich bevindt en beschermt u het tegen diefstal. De GPS tracker zal in tijden van nood een belangrijke rol spelen bij het inroepen van snelle hulp. Xiaomi , Samsung , Huawei , Sony , Pny , Startech , Belkin , Garmin zijn de beste merken voor dit product en u kunt er een kiezen voor uw volgende aankoop.

Radio´s

Autoradio´s zijn een oude uitvinding maar hebben nog steeds hun nut. Autorijden zonder naar radio´s en muziek te luisteren zal soms hectisch worden. Lange routes zorgen er vaak voor dat chauffeurs hun focus verliezen, maar met radio kan de focus intact blijven. Radio is een bron van vermaak tijdens het rijden. Radio´s zijn aanwezig in bijna alle voertuigen en zijn een veeleisend auto onderdeel van de meeste mensen die van plan zijn om uit te gaan voor aankoop.

Bevestiging voor mobiele telefoon

Het is niet eenvoudig om de focus op het autorijden te houden terwijl u uw mobiele telefoon gebruikt. Soms wordt het een riskante zaak en kan het leiden tot boetes en andere schade. De bevestiging van de mobiele telefoon heeft het probleem echter opgelost, aangezien bestuurders hun telefoon nu zonder problemen kunnen gebruiken om een video te bekijken en dringende oproepen te beantwoorden. De berg zal hen helpen dit alles te doen zonder enig ongemak.

Veiligheid, Luidsprekers, Antennes Opladers

Een van de belangrijkste dingen die u moet ervaren voordat u gaat rijden, is het vastmaken van de veiligheidsgordel, aangezien het in gevaar brengen van deze factor tot nadelige effecten kan leiden. Xiaomi, Samsung, Huawei, Sony, Pny, Startech, Belkin, Garmin zijn de beste merken voor dit product en u kunt er een kiezen voor uw volgende aankoop

Autoluidsprekers vormen de essentie van uw auto audiosysteem en een bron van ultiem entertainment tijdens het rijden. Om een onderbroken signaal converge hebben, auto antenne waard zijn. De levensduur van een mobiel hangt af van het opladen en het hebben van een perfecte oplader in uw auto zal het leven gemakkelijk maken.