up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Xiaomi

Xiaomi

Categorieën

Alles ( Xiaomi )

Over Xiaomi

Xiaomi is een Chinese ontwerper en een van de toonaangevende fabrikanten van consumentenelektronica, laptops, software, mobiele telefoons en huishoudelijke apparaten. Het is een multinationale merknaam bekend als Xiaomi technologiecorporatie en werd opgericht in 2010 in de bekende stad Beijing. Xiaomi staat op de tweede plaats als het gaat om de grootste fabrikant van high-end smartphones op basis van het Android-besturingssysteem met een MIUI-interface. Het bedrijf komt wereldwijd op de eerste plaats dankzij zijn zelfontwikkelde capaciteiten om een on-chip mobiel systeem te leveren. Tegenwoordig levert Xiaomi zijn producten aan meer dan 80 landen over de hele wereld. Het merk is vastbesloten om de efficiëntie van zijn producten te verhogen door ze te innoveren met moderne technologie en oplossingen te bieden voor elk probleem.
Er is het breedste scala aan verschillende Xiaomi-producten beschikbaar op Techinn. Aanvankelijk begon Xiaomi zijn reis door software voor mobiele telefoons te maken, maar daarna bracht het zijn eerste mobiele telefoon uit. Sindsdien heeft het merk de top positie in verkoop van de meeste telefoons in de marktaandelen van China veroverd. De MI-letters in het logo van het merk staan ​​voor Mobile Internet, evenals Mission Impossible vanwege de hindernissen die op de weg naar het opstarten van dit merk komen, wat bijna onmogelijk lijkt deze uitdagingen te overwinnen.

Waarom kies je voor Xiaomi?

Xiaomi is een toonaangevend merk geworden door superieure kwaliteit en innovatieve technologie aan te bieden om de efficiëntie van zijn producten te verbeteren. Het bedrijf creëert geweldige producten terwijl het de meest redelijke prijsklasse suggereert om iedereen te helpen genieten van een betere levensstijl. Xiaomi-telefoons worden wereldwijd geapprecieerd vanwege hun uitstekende designs en unieke functies. Een speciale MIUI-besturingssysteem draait op al zijn smartphones, waardoor deze telefoons het meest compatibel zijn met Android-systemen. Een ander beste eigenschap van deze mobiele sets is het scherm. Bovendien hebben ze ook een dual-core systeem waardoor twee sims tegelijkertijd op één mobiele telefoon kunnen worden geplaatst.
Het merk introduceert ook Xiaomi-tablets die het beste zijn wat betreft prijs. Deze tablets zijn perfect voor school of college werk, aangezien ze ook worden geleverd met een slimme pen om het werk gemakkelijker te doen. Bovendien kun je ook je favoriete spellen spelen op het apparaat met een geweldige luidspreker en een lange batterijduur. Voor de nieuwste modebenodigdheden biedt het merk de Xiaomi-smartwatch, die over veel geavanceerde functies beschikt. De horloge kan veel dingen delen, zoals je hartslag en SpO2-monitoring, verschillende oefenmodi en GPS. Het heeft ook meer dan 200 horlogegezichten en ondersteunt een ingebouwde functie van Android Alexa-modus die altijd op het scherm wordt weergegeven.
De Xiaomi elektrische scooter is ook een van de beste scooters die ontworpen zijn met eenvoud. Het klassieke ontwerp met een krachtige motor om de prestaties te verbeteren, maakt de rit comfortabeler en sneller. Het is speciaal gecreëerd voor mensen die op zoek zijn naar een zeer licht, gemakkelijk te besturen scooter met hoge prestaties.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden