up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Kleine huishoudelijke apparaten

Kleine huishoudelijke apparaten

Vind een breed scala aan Kleine huishoudelijke apparaten-producten voor elektronica en computers. Ontdek de beste deals bij techinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Kleine Huishoudelijke Apparaten

Merken in Kleine Huishoudelijke Apparaten

Hoe kies je de beste kleine apparaten voor je keuken?

Koffiezetapparaat

Een koffiezetapparaat is een keukengerei dat meestal de taak vervult om de traditionele drank gemaakt van gemalen cacaozaden te laten trekken. Deze traditionele drank wordt koffie genoemd. De geavanceerde koffiemachine zet niet alleen gewone koffie, maar kan ook van verschillende soorten koffie worden gemaakt. U kunt een koffiezetapparaat kopen bij Xiaomi , Philips , Bosch , Braun , Delonghi .

Gasfornuizen

De gaskachels zijn kachels die worden gestookt met brandbare benzine zoals syngas, Sui gas, vloeibaar oliegas of ander brandbaar gas. Gasfornuizen zijn een van de keukenapparatuur die wordt gebruikt om voedsel te koken. Gasfornuizen hebben ook een unieke kookplaattechniek die een moeiteloze controle over de vlam geeft.

Bakplaten en grills

Bakplaten en grills zijn erg handige keukenapparatuur. Een bakplaat heeft een stabiel en glad oppervlak, ideaal voor het bereiden van ontbijtgerechten zoals patat, toast en eieren. Grills hebben verhoogde randen als het een harde plaat is of staven met gaten ertussen, waardoor voedsel direct boven de vlam kan grillen. Bakplaten en grills worden ook gebruikt om buiten te koken.

Inductieplaten

De inductieplaten hebben een glazen kookplaatafdekking. Onder deze glazen kookplaat bevindt zich een elektromagnetisch veld dat stroom rechtstreeks naar magnetische kookpannen voert. Inductieplaten snijden het standaardniveau van het verwarmen van een fornuis en het vervolgens overbrengen van de warmte naar de pan.

keukenrobots

De keukenrobots zijn robotmachines die bedoeld zijn om de basis keukentaken te ondersteunen. Deze robots kunnen werk aan, variërend van voedsel koken tot schoonmaken en kunnen ook de afwas doen. Een van de meest voorkomende taken waar keukenrobots voor bedoeld zijn, is het schoonmaken van ongewassen vaat.

Keukenweegschaal

De keukenweegschaal is het apparaat dat wordt gebruikt om het gewicht van groenten, fruit en ander voedsel te schatten. Keukenweegschalen worden bereid in symmetrische of veertypes. Het gebruik van een schaal zal resulteren in een nauwkeurigere meting van de ingrediënten dan door het op massa te schalen.

Mixers

De mixers zijn een van de keukenapparaten die gebruikmaken van een tandwielaangedreven gereedschap om een verzameling gardes in een kom te draaien die het voedsel of de vloeistoffen bevatten die moeten worden gemaakt door ze te kloppen. Mixers helpen automatisch bij de herhaalde taken van mixen of kloppen.

Stoomkoker

Een stoomkoker is een kleine keukenmachine die wordt gebruikt om verschillende maaltijden te verwarmen of te bereiden met stoomenergie door het voedsel in een afgesloten container te bewaren, waardoor de stoomafgifte wordt verminderd. Deze manier van koken wordt stomen genoemd. Een stoomkoker zie je tegenwoordig in bijna elke keuken terug.

Broodroosters

De broodroosters zijn de kleine elektronische keukenmachines die bedoeld zijn om verschillende soorten gesneden brood te presenteren aan een stralende vlam, het brood te koken zodat het een toast maakt. Broodroosters zijn de basisbehoefte van bijna elke keuken. Ze worden gebruikt om het brood meestal voor het ontbijt te verwarmen.

Meer over kleine apparaten:

Baker: Baker wordt gebruikt om taarten en koekjes te bakken.
Blenders: Blenders worden gebruikt voor het maken van shakes en het kloppen van ijs.
Choppers: Choppers worden gebruikt om groenten en fruit te hakken.
Waterboilers: Waterboilers worden gebruikt om het water te koken.
Elektrische potten: Elektrische potten koken voedsel met behulp van elektriciteit.
Friteuses: Friteuses simuleren intens frituren zonder het voedsel onder te dompelen in de frituurolie.
Juicers: Juicers worden gebruikt om sappen van fruit en sommige groenten te maken.
Sandwich maker: Sandwich maker wordt gebruikt voor het maken van sandwiches.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden