Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Asus

Over Asus
Sinds zijn oprichting is ASUS een voortrekker in de wereld van technologie geweest, met continue het leveren van baanbrekende producten die gebruikerservaringen herdefiniëren. Opgericht in 1989 door een groep visievolle ingenieurs, ASUS, wat staat voor 'Piek van Nieuwe Technologie', begon als een moederbordfabrikant. Geleid door een toewijding aan innovatie en kwaliteit, ASUS breidde zijn productportfolio snel uit om te gaan omvatten laptops, gaming laptops, computers, monitoren, routers en meer. Door de jaren heen heeft de toewijding van het merk om grenzen te verleggen en innovatie te inspireren, zijn positie als een wereldleider in de tech-industrie geconsolideerd.
Met een rijke geschiedenis van innovatie en een toewijding om technologische grenzen te verleggen, blijft ASUS de wereld inspireren met zijn diverse productlijn. Van laptops en computers tot monitoren en routers, elk ASUS-product verpersoonlijkt de toewijding van het merk om kwaliteit, prestaties en innovatie aan technologie-enthousiastelingen over de hele wereld te leveren.

ASUS Innovatieve Technologie en Inspirerende Innovatie

ASUS-laptops combineren een slank design met krachtige prestaties, gericht op een breed scala aan gebruikers, van casual gebruikers tot professionals. ASUS-laptops, gericht op duurzaamheid en efficiëntie, hebben de nieuwste processors, levendige displays en ergonomische toetsenborden om productiviteit en entertainment te verbeteren. ASUS-gaminglaptops, onder de vlag van Republic of Gamers (ROG), zijn synoniem geworden met top-tier gaming-ervaringen. Met geavanceerde koelsystemen, displays met hoge refresh-rate en toegewijde grafische kaarten, zijn ROG-laptops ontworpen om ongeëvenaarde gamingprestaties te leveren voor zowel casual als competitieve gam