up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Computer onderdelen

Computer onderdelen

Vind een breed scala aan Computer onderdelen-producten voor elektronica en computers. Ontdek de beste deals bij techinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Componenten

Merken in Componenten

Hoe bouw je voor het eerst een computer?

Het is een geweldig idee om zelf een computer in elkaar te zetten, maar het proces zou niet zo eenvoudig zijn, tenzij je bent uitgerust met alle informatie die nodig is voordat je op weg gaat naar dit doel.
Een voorgemonteerde computer is een gemakkelijke keuze om te hebben, maar dit zou u niet de vrijheid geven om uw eigen beslissing te nemen in de systeemconfiguratie en kan zwaarder aanvoelen in uw portemonnee. In dit verband zijn hieronder enkele van de belangrijke aspecten geïllustreerd die uw aankoop gemakkelijk maken en u in staat stellen het systeem van uw keuze samen te stellen.

Connectiviteit

De term connectiviteit verwijst naar het vermogen om systemen of applicatieprogramma´s aan elkaar te koppelen of te verbinden. Connectiviteit van uw systeem kan tot stand worden gebracht via rechte kabels die worden gebruikt om een computer op hubs of switches aan te sluiten. Connectiviteitsapparaten, waaronder: bruggen, zendontvangers, draadloos toegangspunt, gateway en andere.

Dvd Blu Ray recorders

Dit is de nieuwste technologie waarmee de gebruiker kan genieten van de ultra HD weergave van uw favoriete films, tv programma´s en nog veel meer in een thuisomgeving. Ze geven 1080 high definition videokwaliteit weer en bieden een groter opslagvolume.

grafische kaarten

Deze zijn tegenwoordig in de meeste computerapparatuur geïnstalleerd. Het belangrijkste doel van grafische kaarten is om grafische gegevens van maximale kwaliteit weer te geven. Grafische kaarten worden ook wel grafische adapters of grafische kaarten of grafische versnellers genoemd.

HDD harde schijven

Dit is gewoon een apparaat voor gegevensopslag dat in de computer aanwezig is. Een harde schijf wordt vaak gebruikt als de belangrijkste opslagplaats van de computer. Dit is een niet vluchtig hardwareapparaat dat de gegevens behoudt, zelfs als de voeding is uitgeschakeld.

Interne pc kabels

Aangezien alle componenten die in de computer aanwezig zijn, elektrische stroom nodig hebben, zullen ze deze ofwel krijgen van het moederbord of van de externe voeding. Enkele voorbeelden van interne kabels zijn; Ventilatorkabel, SATA kabels en SAS kabels.

Moederborden

Dit is de hoofdprintplaat van uw computer en het grootste bord dat daarin aanwezig is. Het wordt beschouwd als de belangrijkste ruggengraat van de computer die alle computercomponenten op één plek met elkaar verbindt en ze in staat stelt met elkaar te corresponderen.

Voedingen

PSU De voedingseenheid van uw computersysteem is ontworpen om alle andere componenten van de computer van stroom te voorzien. PSU bevindt zich ofwel aan de achterkant van uw computer of aan de onderkant van uw computerbehuizing. Enkele van de beste merken zijn Asus , HP , Dell MSI , Gigabyte , Lenovo .

verwerkers

CPU De centrale verwerkingseenheid van de computer is een elektronisch circuit dat wordt gebruikt om de berekening uit te voeren die nodig is om de computer te laten werken. Microprocessor en CPU zijn onderling uitwisselbare termen, maar mensen noemen CPU of microprocessor meestal alleen als processor.

koeling

Het koelen van uw computer is belangrijk omdat het niet hebben van de vereiste koeling kan leiden tot oververhitting van de machine, wat de algehele efficiëntie van uw computer zal beïnvloeden. Het koelsysteem is een ventilator die op de bovenkant van de computer CPU wordt geplaatst. De ventilator werkt op zo´n manier dat hij warmte van de CPU opvangt en deze uit de computer leidt om te voorkomen dat hij oververhit raakt.

Robotica

Robotica is een tak van de informatica die zich bezighoudt met constructieontwerp, functionaliteit en gebruik van robots. Het doel van deze uitzonderlijke technologie is om mensen te helpen hun leven te verbeteren en hen het soort ondersteuning en hulp te bieden dat niemand ooit had kunnen bedenken.

Geluidskaart

De hoorbaarheidsfunctie is niet mogelijk tenzij de computer is geconfigureerd met een geluidskaart. Het is een hardwarecomponent van een computer en werkt zodanig dat de digitale codes in geluid worden omgezet.

SSD harde schijven

In tegenstelling tot de HDD Hard Disk Drive, is SSD Solid State Drive een nieuwer en het nieuwste apparaat dat in computers wordt gebruikt voor gegevensopslag. Een solid state drive gebruikt een op flash gebaseerd geheugen, waardoor ze veel sneller zijn dan een typische mechanische harde schijf.

toren dozen

Torenkasten zijn de computerbehuizing die u zal helpen bij het beheren van de meeste hardwarecomponenten van uw computer in één enkele doos. Ze zijn normaal gesproken verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten en zijn gemaakt van materialen zoals staal, aluminium en plastic.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden