up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Klimatisatie

Klimatisatie

Vind een breed scala aan Klimatisatie-producten voor elektronica en computers. Ontdek de beste deals bij techinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Klimaatregeling

Merken in Klimaatregeling

Verbetering van de luchtkwaliteit en temperatuur binnenshuis

We genieten er allemaal van om schone en frisse lucht in te ademen. Maar weet u hoe u de luchtkwaliteit binnenshuis kunt verbeteren? Welnu, in dit artikel zullen we de beste keuzes uitlichten die je kunnen helpen om een lekkere frisse lucht in je huis te krijgen om in te ademen, kijk maar;

Airconditioning

U kunt de kwaliteit van de binnenlucht en de temperatuur van uw woonruimte verbeteren door een airconditioner te installeren. Het koelt de ruimte af door warmte te verwijderen en naar buiten te verplaatsen. Airconditioning verbetert niet alleen de luchtkwaliteit, maar heeft ook verschillende gezondheidsvoordelen. Het vermindert bijvoorbeeld allergieën, voorkomt uitdroging en een droge huid.

Fan

Uw keuken en badkamerafzuigventilatoren doen geweldig werk bij het verbeteren van de luchtkwaliteit binnenshuis. Uitlaat fans hebben de mogelijkheid om schadelijke stoffen te verwijderen en het verbeteren van de luchtkwaliteit in de woning. Keukenafzuigventilatoren helpen voornamelijk om de rook via de afzuigkap te verwijderen, terwijl badkamerafzuigventilatoren vocht afvoeren en zo de ontwikkeling van schimmel en meeldauw stoppen.

Kachels

Het centrale verwarmingssysteem heeft een grote impact op de algehele luchtkwaliteit binnenshuis. Zeker als uw kachel gerepareerd moet worden. De kwaliteit van de binnenlucht kan worden beïnvloed door gevaarlijke gasemissies en slechte filtratie van stof en vuil.
De kachels kunnen de luchtkwaliteit beïnvloeden als het gas niet goed wordt geventileerd of slechte filtratie van stof en vuil.

Radiator

Radiatoren zijn een van de meest effectieve manieren om een huis te verwarmen. De hoeveelheid puin, stof en andere elementen die zich achter de radiatoren ophopen, kunnen echter de kwaliteit van uw huis ernstig aantasten. Zorg er daarom voor dat je je radiator regelmatig schoonmaakt.
Luchtreinigers kunnen ook de luchtkwaliteit verbeteren door schadelijke verontreinigende stoffen zoals stof, meeldauw, rook, schimmel, huidschilfers van huisdieren en allergenen te verwijderen.

Kachels

Aardgas en propaankachels kunnen formaldehyde, koolmonoxide en verschillende andere schadelijke verontreinigende stoffen afgeven die vaak een slechte invloed hebben op de kwaliteit van de binnenlucht.
Koken in de oven kan ook de hoeveelheid vocht in de lucht verhogen, wat kan leiden tot schimmelgroei. Om de kwaliteit en temperatuur binnenshuis te verbeteren, kunt u dus een elektrisch fornuis of ovens kiezen, aangezien elektrische fornuizen niet zoveel luchtvervuiling veroorzaken als gasgestookte fornuizen.

Meer over klimatisering:

Tegenwoordig gebruiken veel mensen geurverspreiders, luchtbevochtigers en luchtreinigers om de kwaliteit van de binnenlucht en de temperatuur in hun huis te verbeteren.
Luchtbevochtigers werken alleen om waterdampen aan de lucht toe te voegen en de luchtvochtigheid in uw huis op peil te houden. Terwijl geurverspreiders en essentiële oliën zoals kruidnagel, lavendel, eucalyptus, theeboom, oregano, tijm en citroen je huis lekker laten ruiken en de algehele luchtkwaliteit verbeteren.
Xiaomi , Philips , Bosch , LG , Beko , Delonghi , Panasonic en Candy zijn de meest gerenommeerde fabrikanten van huishoudelijke apparaten zoals luchtreinigers, luchtbevochtigers, airconditioning, verwarmingen en nog veel meer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden