up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging

Vind een breed scala aan Persoonlijke verzorging-producten voor elektronica en computers. Ontdek de beste deals bij techinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Persoonlijke Verzorging

Merken in Persoonlijke Verzorging

De beste technologische apparaten voor huidverzorging voor elk schoonheidsprobleem

tandheelkundige gezondheid

Een slimme tandenborstel is een technisch apparaat dat wordt gebruikt voor tandgezondheid. Het is ook een technisch hulpmiddel voor tandgezondheid en wordt gebruikt om een goede tandgezondheid te behouden. Slimme tandenborstels hebben sensoren die informatie over uw poetsgewoonten overbrengen naar een interactieve applicatie op uw telefoon, meestal via Bluetooth. Dit is het beste apparaat om je tanden schoon te houden.

Ontharing

Een elektrische trimmer is een technisch apparaat voor ontharing. Het wordt gebruikt om je haar te trimmen terwijl alles netjes blijft. De elektrische trimmer heeft een huidbeschermer die zorgt voor ontharing zonder gevaar voor snijwonden. Het laserontharingsapparaat stopt de follikels in uw huid die haar produceren. Het geeft een trilling van laserlicht af die de haren zonder pijn van de wortels verwijdert.

Haar

Een slimme haarborstel wordt gebruikt om het haar goed te verzorgen. De slimme haarborstel is ontworpen om gebruikers te helpen stoppen met krachtig haarborstelen, wat meestal leidt tot schade, wrakstukken en gebroken haarpunten, door gebruik te maken van sensoren die in de haarborstel zijn ontwikkeld om gebruikers te informeren over de positie van hun haar en hoe ze het moeten verzorgen . De borstel heeft een sensor die vertelt of het haar nat of droog is en hoe het haar zorgvuldig kan worden onderzocht.

Herstel

Een massagetool wordt gebruikt om te helpen bij pijnverlichting, het versnellen van herstel en spierverbetering en het verbeteren van de bloedstroom, evenals een complete manager van andere herstelvoordelen. Het werkt door een percussiebehandeling die warmte in de spier ontwikkelt en stress verlicht. Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen die verschillen in het aantal snelheidsframes en bijlagen.

Scheren

Een elektrisch scheerapparaat is specifiek bedoeld om te scheren zonder al te veel tijd te verspillen. Door dit scheermesje te gebruiken hoef je geen water of crèmes te gebruiken. Elektrische scheerapparaten glijden over de huid. Dat betekent dat er geen risico is op snijwonden en irritatie na elke scheerbeurt, en dat er geen vervormd scheermesje pijn doet als je klaar bent. Een scheermes voelt nooit onveiliger dan wanneer het op een plek staat die je niet kunt zien. Een elektrisch scheerapparaat kan soepel lopen zonder de intimidatie van snijwonden.

Meer over persoonlijke verzorging:

Gezichtsmaskers: Gezichtsmaskers worden gebruikt om u te beschermen tegen infecties in de lucht.
Vaporizers: Vaporizers worden gebruikt om vocht in de lucht aan te vullen, om verlichting te geven van verkoudheid en hoestobstructie.
Gezondheid en persoonlijke verzorging: Veel producten worden gebruikt voor gezondheid en persoonlijke verzorging. U kunt ze kopen bij Xiaomi , Philips , LG , Braun , Amazfit , Panasonic , Realme , Garmin
Weegschalen: Weegschalen stellen een persoon in staat om hun lichaamsmassa te reguleren en na te streven.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden