up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Canon

Canon

Alles ( Canon )

Over Canon

Canon, een wereldwijd gerenommeerde naam op het gebied van beeld- en optische producten, heeft de manier waarop we de wereld om ons heen vastleggen en ervaren revolutionair veranderd. Met een toewijding aan innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid heeft Canon een speciale plek veroverd in het hart van fotografen, videografen en beeldenthousiastelingen. Canon werd in 1937 opgericht in Tokyo, Japan, door Takeshi Mitarai, Goro Yoshida, Saburo Uchida en Takeo Maeda als een precisieoptisch instrumentenlaboratorium. De toewijding van het bedrijf aan onderzoek en ontwikkeling leidde al snel tot de creatie van Japans eerste 35mm-focal-plane-sluttercamera in 1935, wat het begin markeerde van Canons reis in beeldtechnologie. In de loop der decennia heeft Canon steeds de grenzen opgezocht, waardoor iconische camera´s, printers en accessoires zijn ontstaan die voor zowel amateur- als professionele makers van essentieel belang zijn geworden.
Canons reis vanaf de oprichting tot zijn status als technologieleider is gekenmerkt door een toewijding aan innovatie en een toewijding om uitzonderlijke beeldproducten te leveren. Met zijn camera´s, printers, lenzen, inkten en cartridges blijft Canon de manier waarop we vastleggen, delen en koesteren we onze visuele herinneringen vormgeven. Techinn presenteert Canon trots als een merk dat creativiteit en technologie combineert om onze visuele ervaringen te verrijken.

Canon Momenten vastleggen en beelden verbeteren

Canon-camera´s worden geprezen om hun uitzonderlijke beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijke interfaces en geavanceerde functies. Van de krachtige EOS-serie voor professionals tot de compacte PowerShot-lijn voor enthousiastelingen biedt Canon een gevarieerd aanbod aan digitale camera´s dat aan verschillende vaardigheidsniveaus en voorkeuren voldoet. Canon-printers combineren geavanceerde technologie met een slank design en leveren hoogwaardige afdrukken voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. Van draadloze connectiviteit tot intuïtieve touchscreen-interfaces maken Canon-printers printen, scannen en kopiëren efficiënt en probleemloos. Canon-printerstuurprogramma´s zorgen voor een naadloze communicatie tussen uw computer en printer, waardoor accurate afdrukopdrachten en een optimale prestatie mogelijk zijn. Deze softwarecomponenten fungeren als vertalers, waardoor uw digitale documenten worden omgezet in afdrukbare formaten terwijl de fideliteit wordt behouden. Canons uitgebreide collectie lenzen biedt fotografen creatieve vrijheid en uitzonderlijke optische prestaties. Met een assortiment dat zowel groothoek- als telefoto, macro en meer omvat, ontgrendelen Canon-lenzen nieuwe dimensies van fotografische expressie. Canon-inkten zijn samengesteld om Canon-printers aan te vullen en leveren levendige en duurzame afdrukken. De precieze samenstelling van Canon-inkten garandeert consistente kleuraccuratesse, waardoor uw foto´s en documenten kunnen schitteren. Canon-inktcartridges zijn ontworpen voor eenvoudig vervangen, waardoor een continu afdrukervaring wordt gegarandeerd. Deze cartridges bevatten Canons gespecialiseerde inkten en zijn ontworpen om soepel samen te werken met Canon-printers, waardoor de afdrukkwaliteit van de eerste pagina tot de laatste pagina wordt behouden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden