up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Apple

Smartphones

Smartphones

Smartwatches

Smartwatches

Laptops

Laptops

Tabletten

Tabletten

Koptelefoon

Koptelefoon

Desktops

Desktops

Categorieën

Computer

Elektriciteit en Smarthome

Kabels

Randapparatuur

Sport

Tablets-Ereaders

Telefonie

TV-Audio

Alles( Apple )

Nieuw

Bekijk alle producten flecha

Apple

Apple Inc. is een Amerikaanse technologiebedrijf dat de wereldwijde landschap heeft herdefinieerd met zijn innovatieve producten en diensten. Opgericht in 1976 door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne, Apple begon als een computerbedrijf in een garage in Cupertino, Californië. Vanuit zijn bescheiden begin heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende technologiegiganten van de wereld, bekend om zijn innovatieve designs, gebruiksvriendelijke interfaces en naadloze integratie van software en hardware. Naast de iPhone introduceerde Apple de App Store, waarmee gebruikers een enorm ecosysteem van applicaties kunnen gebruiken voor verschillende doeleinden. Apple introduceerde de iPad in 2010 en blijft innovatieve technieken toepassen door de tabletmarkt opnieuw uit te vinden. Het engagement van het bedrijf voor een slanke design en uitzonderlijke gebruikerservaring heeft het een toegewijde fanbasis over de hele wereld verdiend. Apple is ook actief op het gebied van duurzaamheidsinitiatieven, met als doel om in 2030 koolstofneutraal te zijn in zijn wereldwijde bedrijfsactiviteiten en om haar leveranciers te stimuleren om over te stappen op hernieuwbare energie. Apple Inc. heeft een cruciale rol gespeeld bij het vormgeven van het technologielandschap in de loop der jaren. Apple blijft de grenzen van innovatie herdefiniëren, gebruikers wereldwijd aantrekken met zijn engagement voor kwaliteit, design en gebruikerservaring.

Innovatie van de wereld, één product tegelijk met Apple

Apple smartphones, bekend als iPhones, zijn iconische apparaten geworden die design, prestaties en cutting-edge technologie combineren. De iPhone heeft hoogwaardige displays, krachtige processoren en een intuïtief besturingssysteem (iOS) dat een naadloze integratie met andere Apple-producten mogelijk maakt. Apple smartwatches, gepresenteerd als Apple Watch, hebben de markt voor draagbare technologie veranderd. Deze slanke en verfijnde tijdmeters bieden een reeks gezondheids- en fitnessfuncties, waaronder hartslagmonitoring, ECG-metingen en slaapmonitoring. Naast gezondheid en fitness fungeert de Apple Watch als een verlengstuk van de iPhone, waardoor gebruikers meldingen kunnen ontvangen, oproepen kunnen doen en kunnen interacteren met verschillende apps rechtstreeks vanaf hun polsen. Apple´s lineup van laptops, bekend als MacBook Air en MacBook Pro, staan bekend om hun elegante design, uitstekende bouwkwaliteit en krachtige prestaties. Met features als het Retina-display, Force Touch trackpad en macOS besturingssysteem, Apple laptops voorzien zowel creatieve professionals, studenten als alledaagse gebruikers. De iMac en Mac Pro zijn Apple´s bureaublad-aanbod, gericht op creatieve professionals en krachtgebruikers. De iMac heeft een all-in-one design, met hoge resolutie-displays en krachtige hardware ingebouwd in de monitor.
Apple muizen en toetsenborden zijn perfect vanwege hun compacte design en naadloze functionaliteit. De Magic Mouse en Magic Keyboard hebben een draadloze verbinding en naadloze integratie met Apple-apparaten, waardoor gebruikers een glad en efficiënt gebruikerservaring krijgen. Apple´s reeks luidsprekers, waaronder de HomePod en HomePod mini, bieden hoge-fideliteit audio en integreren naadloos met het Apple-ecosysteem. Deze slimme Apple speakers kunnen worden bediend met stemcommando's via Siri en kunnen worden gebruikt om muziek af te spelen, herinneringen in te stellen, slimme thuisapparaten te bedienen en meer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden