Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Philips

Over Philips
Voor meer dan een eeuw verlicht Philips de wereld met zijn pioniersinnovaties, door technologie naadloos te combineren met een toewijding aan het verbeteren van de menselijke welzijn. Als een prominente aanwezigheid op Techinn, Philips herdefinieert de industrieën door zijn veelzijdige producten, waaronder LED-tv's, verlichtingsoplossingen, hoofdtelefoons, luchtbevochtigers, elektrische tandenborstels, kookapparatuur en broodroosters. Met een onwankelbare toewijding aan innovatie heeft Philips consistent producten geleverd die levens verrijken en gebruikerservaringen verhogen.

Door zijn opmerkelijke reis heeft Philips consistent branchebenchmarks gesteld, waardoor moderne levensstijlen worden gevormd met slimme oplossingen die elektronica, gezondheidszorg en meer omvatten. Terwijl het doorgaat met samenwerking met Techinn, blijft Philips toegewijd aan het verbeteren van de wereld door technologie die welzijn, verbinding en duurzaamheid prioriteit geeft.

Philips vernieuwende levensstijlen met geavanceerde technologie

Philips LED-tv's tonen het meesterschap van het merk in visuele technologie. Door ingewikkelde techniek en prachtig design bieden deze televisies levendige kleuren, uitzonderlijke helderheid en meeslepend geluid, waardoor gebruikers een onovertroffen enterta ervaring krijgen die hun favoriete films, shows en games tot leven brengt. Pionier in verlichtings technologie, Philips verlicht ruimtes met creativiteit en duurzaamheid. Van energie-efficiënte LED-lampen tot slimme verlichtingsoplossingen, Philips verlichtingsproducten bieden niet alleen verlichting, maar stellen ook stemmingen in, verbeteren de productiviteit en bevorderen energiebesparing, wat weerspiegelt Philips' toewijding aan een helderder en groener toekomst.
Gecreëerd voor audiofielen en muziekliefhebbers, combineren Philips hoofdtelefoons ergonomisch comfort met uitzonderlijke geluidskwaliteit. Philips zorgt voor een naadloze fusie van stijl en geluidsprecisie, waardoor gebruikers zich kunnen onderdompelen in hun favoriete nummers. Philips luchtbevochtigers geven prioriteit aan respiratoire welzijn door de optimale luchtvochtigheid in binnenruimtes te handhaven. Philips luchtbevochtigers maken het ademen gemakkelijker, vooral in droge klimaten of tijdens koudere seizoenen. Mondzorg bereikt nieuwe hoogten met Philips elektrische tandenborstels. Ondersteund door tandheelkundig deskundigen, gebruiken deze borstels geavanceerde technologie om effectieve plaque-verwijdering en tandvleesverzorging te bieden, waardoor een uitstekende mondhygiëne wordt bevorderd. Met verschillende modi en slimme timers, garanderen Philips elektrische tandenborstels een uitgebreide en persoonlijke borstelroutine.
Innovatie in keukens over de hele wereld, Philips kookapparaten vereenvoudigt culinaire pogingen. Van luchtfrituurpan om gezondere versies van geliefde gefrituurde voedsel te creëren tot multicookers die de maaltijd bereiding vereenvoudigen, deze apparaten staan voor gemak en culinaire uitmuntendheid, waardoor zowel beginnende koks als gevorderde chefs worden bediend. Philips broodroosters voegen innovatie toe aan ontbijtroutines. Perfect geroosterd brood, bagels en meer leveren, deze broodroosters combineren slanke ontwerp met geavanceerde roostertechnologie. Met aanpasbare bruiningsniveaus en gebruiksvriendelijke interfaces maken Philips broodroosters de ochtenden aangenaam.