up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Kabels elektronica en computers

Kabels elektronica en computers

Vind een breed scala aan Kabels-producten voor elektronica en computers. Ontdek de beste deals bij techinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Kabels

Merken in Kabels

Waarom is het belangrijk om de juiste kabel te kiezen?

De keuze om de juiste kabel voor uw apparaat te hebben, is behoorlijk belangrijk. Bij het kiezen van de juiste kabel is het belangrijk om hun inzicht te hebben, zodat u de perfecte kabel voor uw apparaat kunt hebben. En om uw keuze zeker te maken, zijn de volgende details het lezen waard.

Merk Xiaomi

Het Chinese merk Xiaomi staat bekend om zijn snelle groei op het gebied van technologie. Een voedingskabel van hoge kwaliteit is wat elke gebruiker zoekt voor zijn apparaten. Xiaomi is erop gebrand om met het verstrijken van de dag innovatie in zijn producten te brengen.
De prestaties van hun stroomkabels, adapters en nog veel meer zijn nu beschikbaar met meer efficiëntie en betrouwbaarheid dan ooit tevoren.

Merk Appel

Het merk staat vooral bekend om zijn ultramoderne producten en vooruitgang in de apparaten die ze aan hun klanten aanbieden. De adapters en stroomkabels van Apple worden beschouwd als de snelste oplaad of voedingsapparaten die beschikbaar zijn. Met hun voedingsadapters kunt u uw telefoon in slechts 30 seconden tot 50% opladen tot het batterijniveau.

Merk Samsung

Ze zijn de beste op het gebied van elektronica en slimme apparatentechnologie. Samsung stroomkabels zijn ongelooflijk snel en bieden hun gebruikers een soepele ervaring.
Met USB kabels van Samsung kunnen hun gebruikers ook USB C apparaten opladen en razendsnel foto´s, gegevens en muziek synchroniseren met uw notebooks en telefoon. De laatste tijd worden de meeste Samsung apparaten geleverd met USB C poorten waarmee u snel gegevens kunt overbrengen en opladen.

Merk HP

HP staat bekend om zijn duurzame, handige en snelle elektronische apparaten en voedingen. USB kabels van HP worden als de beste beschouwd omdat ze een snelle overdracht van video, gegevens en stroom bieden met behulp van een enkele kabel. Deze USB kabels zijn vrij klein en een gebruiksvriendelijk verbindingstype. HP blijft hun prestatieniveau op het gebied van elektronica verbeteren en is een eerste keus geworden voor haar klanten.

Merk Asus

Asus is een bloeiend bedrijf gedreven door innovatie en hoogwaardige notebooks, moederborden, grafische kaarten, netbooks en meer. De Asus USB kabel voor gegevensoverdracht en opladen is een snelle kabel die helpt bij het eenvoudig en snel opladen van USB apparaten.
Deze kabels zijn grondig getest op zeer efficiënt werken en taaiheid, daarnaast zorgen ze voor een perfecte match van duurzaamheid. De Asus USB kabel is gemaakt op een manier die je dagelijkse werk gemakkelijk kan dienen en zonder het moeilijk te maken.

Merk Philips

Een van de meest innovatieve bedrijven op het gebied van elektrische apparaten en stroomapparaten is Philips . Philips biedt hoogwaardige en duurzame producten die over de hele wereld worden erkend.
Philips USB kabels en voedingsadapters zorgen voor een snelle en beperkte stroomvoorziening van uw apparaten. De USB reisoplader is de beste oplader die verkrijgbaar is met vier verwisselbare stekkers en een etui om het laadvermogen te optimaliseren met een langere oplaadtijd.

Merk Toshiba

Het is vooral bekend om zijn gediversifieerde producten en diensten, waaronder een breed scala aan elektronische apparaten en nog veel meer. Toshiba USB kabels worden erkend als de snelste oplaad en gegevensoverdrachtkabel die er is. Toshiba opladers worden beschouwd als de snelste opladers voor uw laptops, een combinatie van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en de hoogste oplaadsnelheid.

Merk Dell

Het is een bekende naam op het gebied van computers, laptops en meer. Dell voedingsadapters zijn populair vanwege hun hoogwaardige prestaties en betrouwbaarheid. Dell stroomkabels zijn ook de beste in de branche, omdat ze gegevensoverdracht van hoge kwaliteit, hoge snelheid en een duurzaam product bieden dat door miljoenen mensen wordt gebruikt.
Dell printerkabel zorgt voor een adequate, betrouwbare en snelle verbinding tussen uw printer en de pc. Ze zijn gemaakt om u met hoge snelheid en precisie complexe, grafisch rijke documenten naar uw printer te sturen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden