Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Ubiquiti

Over Ubiquiti
Ubiquiti is een gerenommeerde naam in het domein van netwerk- en connectiviteitsoplossingen, gewijd aan het vereenvoudigen en verbeteren van de manier waarop we verbonden, communiceren en samenwerken. Met een geschiedenis die diep geworteld is in innovatie, Ubiquiti heeft zich ontwikkeld tot een wereldleider, met een breed scala aan netwerkproducten en -diensten, waaronder camera's, beveiligingsoplossingen, webcams, routers, netwerken en Wi-Fi-versterkers. Opgericht in 2005 door Robert Pera, Ubiquiti begon zijn reis als technologie-startup met de missie om de digitale kloof te overbruggen door hoogwaardige netwerkapparatuur toegankelijk te maken voor iedereen. Pera's visie was om de traditionele netwerkindustrie te verstoren met kosteneffectieve maar krachtige oplossingen. Het bedrijf begon met het focussen op draadloos netwerken, met revolutionaire producten zoals de UniFi Access Point, die de Wi-Fi-prestatie en betrouwbaarheid herdefinieerde.
Door de jaren heen bleef Ubiquiti zijn productportfolio uitbreiden, waardoor het een one-stop-shop werd voor uitgebreide netwerkoplossingen. Zijn toewijding aan innovatie heeft geresulteerd in de ontwikkeling van cutting-edge technologieën die bedrijven, individuen en gemeenschappen versterken. Ubiquiti heeft een reputatie opgebouwd voor innovatie en kwaliteit in de wereld van netwerken en connectiviteit. Met een uitgebreid assortiment aan producten en een toewijding aan het vereenvoudigen van complexe technologie blijft Ubiquiti individuen en bedrijven in staat stellen om verbonden en beveiligd te blijven in een steeds digitaler wereld.

Ubiquiti helpt de wereld verbinden

Ubiquitis cameraoplossingen zijn ontworpen om hoogwaardige bewaking en beveiliging te bieden. Met geavanceerde functies zoals 4K-resolutie, nachtzicht en cloudgebaseerd beheer bieden Ubiquiti-camera's een gevoel van rust en bescherming voor huizen en bedrijven. Ubiquiti's beveiligingscamera-line-up combineert cutting-edge technologie met gebruiksgemak. Deze camera's zijn ideaal om uw premies te beveiligen, real-time monitoring te bieden en de algehele beveiliging te verbeteren. Ubiquiti webcams zijn perfect voor virtuele vergaderingen en videoconferenties. Met scherpe videokwaliteit en betrouwbare prestaties garanderen ze een naadloze communicatie over de hele wereld. Ubiquiti-routers staan ​​aan de voorhoede van netwerkbeheer, met robuuste connectiviteitsoplossingen voor huishoudens en ondernemingen. Met functies zoals geavanceerde firewallbescherming en intelligente routing, zorgen Ubiquiti-routers voor snelle en beveiligde toegang tot het internet.
Ubiquiti's netwerkoplossingen omvatten een breed scala aan producten, waaronder switches, access points en gateways. Deze componenten werken naadloos samen om Ubiquiti-netwerken met hoge prestaties en schaalbaarheid te creëren, waardoor ze de keuze worden voor bedrijven en serviceproviders. Ubiquiti's Wi-Fi-versterkers vergroten het bereik van uw draadloze netwerk, elimineren doodlopende punten en garanderen consistente connectiviteit in uw huis of kantoor. Ze zijn gemakkelijk te installeren en bieden een betrouwbare oplossing voor het uitbreiden van Wi-Fi-dekking.