up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Samsung

Samsung

Categorieën

Alles ( Samsung )

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Over Samsung

Alle elektronica van Samsung koop je bij Techinn , een Zuid-Koreaans bedrijf dat een van de grootste producenten van elektronische apparaten ter wereld is. Daarnaast is Samsung gespecialiseerd in de productie van diverse consumenten- en industriële elektronica, waaronder huishoudelijke apparaten, digitale media-apparaten, halfgeleiders, geheugenchips en ingebedde systemen.

Samsung loopt altijd voorop op het gebied van technologie. Samsung is een van de meest vertrouwde merken van experts uit de huishoudelijke apparatenindustrie over de hele wereld.
Samsung is `s werelds grootste fabrikant van smartphones en mobiele telefoons. Bovendien genieten de huishoudelijke apparaten van Samsung een goede reputatie bij consumenten en winnen ze consequent JD Power voor klanttevredenheid. Je kunt zien dat Samsung-technologie overal ter wereld in huizen aanwezig is. Koop een breed scala aan Samsung-huishoudelijke apparaten, waaronder Samsung-magnetrons, Samsung-vaatwassers, Samsung-drogers en Samsung-laptopladers, -servers en -toners tegen onverslaanbare prijzen, exclusief bij Techinn.

Beste merk voor huishoudelijke apparaten


Samsung maakt huishoudelijke apparaten zoals airconditioners, koelkasten, wasmachines, magnetrons en meer. Samsung heeft meer JD Power ontvangen voor keuken- en wasapparatuur dan welke andere fabrikant dan ook, en staat op nummer 1 in klanttevredenheid. Het beste van Samsung is dat het op nummer 1 staat in de algehele productkwaliteit en servicekwaliteit voor tv`s en huishoudelijke apparaten. Samsung is het nummer 1 merk voor huishoudelijke apparaten geworden omdat het blijft innoveren met eersteklas apparaten die een aanvulling vormen op de manier waarop we vandaag leven. Bovendien kunnen de nieuwe Samsung-apparaten worden aangepast aan de ruimtes en levensstijlen van gebruikers.

Samsung heeft het allemaal om uw dagelijks leven makkelijker te maken .

Naast drogers en wasmachines maakt het bedrijf televisies, tablets, mobiele telefoons, koelkasten, fornuizen, vaatwassers, stofzuigers en airconditioners. Samsung maakt ook kleinere elektronica zoals horloges en koptelefoons. Samsung volgt een uitstekende bedrijfsfilosofie om zijn talent en technologie te benutten om superieure producten en diensten te creëren.Om dit te bereiken hecht Samsung veel waarde aan technologie en haar mensen. Samsung begrijpt dat elke persoon uniek is en wil zijn apparaten personaliseren om bij uw levensstijl te passen; Samsung probeert manieren te vinden om mensen te helpen hun relatie met standaardtechnologieën opnieuw te definiëren. Deze mensgerichte benadering van innovatie is essentieel voor de visie van het bedrijf ´´Together for Tomorrow´´.
Samsung is ook het beste telefoonmerk om uit te kiezen in 2023.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden