up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Blue sea systems Virtakisko Dual Stud

plus
Blue sea systems

Blue Sea Systems Virtakisko Dual Stud

Tuotekuvaus Blue sea systems Virtakisko Dual Stud

Tekniset tiedot:

- Suurin ampeeri Suurin ampeeriarvot riippuvat sopivan kokoisten sulakkeiden ja johdon käytöstä tietylle sovellukselle 200a
- Suurin jännite: 48V DC
- Päätteen nastojen määrä: 2
- Liitintyyppi: 3/8´´-16 Stud
- Pohjamateriaali: Ul 94-V0 Rated, lasivahvistettu termoplasti
- Linja-auton materiaali: tinattu kupari Cda 110/Uns11000
- Nastan vääntömomentti: 100 In-Lb (11,3 Nm)
- Paino: 0,34 lb (0,15 kg)
Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Blue sea systems Virtakisko Dual Stud:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Blue sea systems Virtakisko Dual Stud:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla waveinn verkkokaupassa. Laajasta Sähköliitäntä valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia merenkulku ja kalastussta täysin siemauksin. Nauti waveinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Blue sea systems Virtakisko Dual Stud

Väri
Punainen
Tuotetyyppi
Paneelit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up