up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nomura Kuro Revenge 3 Osat Pyöriä Rod

Nomura Kuro Revenge 3 Osat Pyöriä Rod

Nomura Kuro Revenge 3 Osat Pyöriä Rod

Nomura Kuro Revenge 3 Osat Pyöriä Rod

Nomura Kuro Revenge 3 Osat Pyöriä Rod

Nomura Kuro Revenge 3 Osat Pyöriä Rod

plus
Nomura

Nomura Kuro Revenge 3 Osat Pyöriä Rod

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Nomura Kuro Revenge 3 Osat Pyöriä Rod

24T hiilen käyttö uudessa Kuro Revenge -sarjassa yhdistettynä alkoniittiohjaimiin ja viimeisen sukupolven kelaistuimeen tarjoaa huomattavasti paremman valutuloksen. 2,44 m sauva ja vain 119 g paino mahdollistaa 35 g painavien vieheiden käyttämisen menettämättä voimaa ja luotettavuutta taistelussa. Saatavana 2 ja 3 osana, erittäin kevyestä versiosta (löytyy myös halutuimmista tekniikoista taimenalueelta) korkeaan 70 g: iin, jota voidaan käyttää turvallisesti bonitossa tai pienessä ja keskikokoisessa skipjackissa.

Tekniset tiedot:

Pituus: 2,13 m

CW: 5 15 g

Luku: 3

Suljettu: 75 cm

Paino: 100 G


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Nomura Kuro Revenge 3 Osat Pyöriä Rod:n! waveinn:ssa kaikilla Onkivavat tuotteillamme on täysi Nomura:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi merenkulku ja kalastusverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista merenkulku ja kalastusyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Nomura Kuro Revenge 3 Osat Pyöriä Rod kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Nomura Kuro Revenge 3 Osat Pyöriä Rod

Väri
Valkoinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up