up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nomura Pyörivä Sauva Samurai

Nomura Pyörivä Sauva Samurai

plus
Nomura

Nomura Pyörivä Sauva Samurai

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Nomura Pyörivä Sauva Samurai

Sarja suurta arvostusta vaativimmalle kalastajalle. Erittäin nopeat aihiot, Fuji-ohjaimet ja uusimman sukupolven kelaistuin. Kuusi mallia, joiden toiminta ja pituus on erilainen, kattamaan kaikenlainen kalastus sekä makeassa vedessä että meressä. Vahvistetun hiilen erityinen rakenne takaa vakauden ja turvallisuuden myös taisteluissa tärkeiden kalojen kanssa menettämättä kuitenkaan herkkyyttä. Äärimmäisen pitkät ja erittäin tarkat heitot, siksi kutsumme häntä Samuraiiksi, todelliseksi taistelijaksi, joka kykenee vaikuttamaan oikeaan aikaan.
Älä odota enää ostaaksesi Nomura Pyörivä Sauva Samurai reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, waveinn:sta löydät myös muita Virvelöinti tuotteita Onkivavat kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Nomura Pyörivä Sauva Samurai ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Virvelöinti tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Nomura Pyörivä Sauva Samurai

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Nomura Pyörivä Sauva Samurai

Lyömätön vastinetta rahalle

-

Et todellakaan löydä parempaa vapaa tuohon hintaan, kevyt ja vahva sekä herkkä, olin erittäin tyytyväinen, tilasin täydellisen setin joki- ja järvikalastukseen, todella suositeltavaa

Nomura Pyörivä Sauva Samurai

Onki

-

Kevyt, kestävä ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen keppi. Hyvät yksityiskohdat viimeistelyssä.

Nomura Pyörivä Sauva Samurai

Samurai

-

Suositellaan !! vertaansa vailla oleva hintalaatu

Nomura Pyörivä Sauva Samurai

Pyöriä

-

Tilasin lahjan itselleni ja pojalleni, laatu tyytyväinen, kaikki on siististi pakattu koteloon, jokainen kehruutanko ja yhteisessä paperiputkessa tulpilla, itse kehruu on kevyt ja mukava heittää ja pelata, suosittelen tätä mallia et tule katumaan tämän tuotteen tilaamista. Kiitos hienosta tuotteesta. Kuriiri toi 29.12.2020 ja tilasi 12.12.2020. Onnellista uutta vuotta kaikille.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up