up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Raymarine ITC 5 SeaTalk NG SeaTalk NG Muunnin

Raymarine ITC 5 SeaTalk NG SeaTalk NG Muunnin

Raymarine ITC 5 SeaTalk NG SeaTalk NG Muunnin

plus
Raymarine

Raymarine ITC 5 SeaTalk NG SeaTalk NG Muunnin

Tuotekuvaus Raymarine ITC 5 SeaTalk NG SeaTalk NG Muunnin

Data Converter muuntimet Instruments iTC5 mahdollistaa käytön muuntimia, joilla analogisten signaalien uuden digitaalisen laitteiston näyttöjä, kuten i70 ja Raymarine ST70 Plus.


Tämä erittäin kompakti laite on analoginen liitännät viisi useimmin käytettyä muuntimet: syvyys, nopeus / lämpötila, tuuli, kompassi ja peräsin.


ITC5 hetkessä muuntaa nämä analogiset signaalit digitaalisiksi protokollan SeaTalkng.


Sen lisäksi, että analogisen signaalin muuntaminen-digitaali, iTC5 antaa virtaa ja tiedonsiirto tarpeen muuntimet, joka yksinkertaistaa asennusta uuden järjestelmän, ja tarjoaa myös yksinkertainen ja edullinen tapa päivittää vanhat koneet, joilla analogisia näyttöjä uusimpaan digitaalitekniikkaan.


ITC5 eliminoi kalliiden antureiden "Älykkäät" palot ja välineitä. Ohjaus ja kalibrointimenettelyt suorittaa hälytyksiä kautta i70 tai ST70 Plus välineitä.


ITC5 SeaTalkng liitetään Raymarine verkkoon ja toimii useimpien analogisten antureiden antiikin välineitä sarja ST30, ST40, ST50, ST60, ST80 ja Raymarine ST290.


Lisäksi moduuli toimii iTC5 Fluxgate Compass anturi Raymarine peräsimen plus lineaarisen antaa tietoa välineistä kompassi ja peräsinkulma.


Tilaa Raymarine:n tuotteet, kuten ITC 5 SeaTalk NG SeaTalk NG Muunnin, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu waveinn:aan, omaan merenkulku ja kalastus verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Raymarine ITC 5 SeaTalk NG SeaTalk NG Muunnin jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Raymarine ITC 5 SeaTalk NG SeaTalk NG Muunnin

Väri
Harmaa
Musta
Tuotetyyppi
Muuntimet

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Erinomainen arvosana

-

Kaikki täydellistä!! Aikoja kunnioitettu!! Kiitos

Kaikki hyvä +++++

-

Vaatimusten mukaiset tuotteet, sopiva pakkaus, nopea ja täsmällinen toimitus. Alennettavat toimituskulut. Positiivinen kokemus. Suositellaan.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up