up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Tica Jiging Rod Jig Maru

Tica Jiging Rod Jig Maru

Tica Jiging Rod Jig Maru

Tica Jiging Rod Jig Maru

plus
Tica

Tica Jiging Rod Jig Maru

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Tica Jiging Rod Jig Maru

Ominaisuudet:

Kuitu: Carbon.

Terminaali: Ristipään.

Kahva: Unplugged.

Pultti haltija: anatomisesti kierteillä.

kuitu ja metalli.

Renkaat: Fuji Alconite metallirunko.

Esittely Kangas tapaus.


Oletko kiinnostunut Tica:n Jiging Rod Jig Maru:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla waveinn:n valikoimassa, omassa merenkulku ja kalastus verkkokaupassasi. Meiltä waveinn:lta löydät suuren valikoiman Tica-merkkisiä merenkulku ja kalastus varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Tica Jiging Rod Jig Maru vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt waveinn:n laajaan valikoimaan merenkulku ja kalastus varusteita.

Ominaisuudet Tica Jiging Rod Jig Maru

Väri
Hopeinen
Vapatyyppi
Pilkkiminen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up