up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Victron energy Gel Deep Cycle 165Ah/12V

plus
Victron energy

Victron Energy Gel Deep Cycle 165Ah/12V

Tuotekuvaus Victron energy Gel Deep Cycle 165Ah/12V

GEL-mallivalikoima tarjoaa parhaan mahdollisen syklin kestävyyden ja pitemmän käyttöiän. Korkean puhtauden omaavien materiaalien ja lyijykalsiumverkkojen käyttö varmistaa, että sekä AGM: n että GEL: n tuotteissa on erityisen alhainen itsevapaus, jotta ne eivät mene tasaisesti pitkiä aikoja maksutta. Molemmat alueet toimitetaan M8-poratut, tasomaiset kuparipäätteet, jotka takaavat parhaan mahdollisen liitännän ja eliminoivat akun napojen tarpeet.

Tekniset tiedot:

165 ah @ C20.

Mitat: 485 x 172 x 240 mm (LxWxH).

Paino: 48kg.


Rakastatko merenkulku ja kalastus:a? Hanki oma Victron energy Gel Deep Cycle 165Ah/12V ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Victron energy:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Elektroniikka tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman merenkulku ja kalastus mallit, useimmat Energia tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Victron energy Gel Deep Cycle 165Ah/12V

Väri
Valkoinen
Tuotetyyppi
Akut

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up