Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Fox Rage

Over Fox Rage
"Fox Rage

In 1996 besloot Cliff Fox, de oprichter van Fox International, om een nieuw merk op te zetten dat zich specifiek richt op het vissen op roofvissen. Fox Rage heeft zijn hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en is sponsor van de Predator Fishing World Cup. De eerste producten van Fox Rage waren een serie softbaits. Het merk werd al snel populair onder vissers en breidde zijn productlijn uit met hengels, molens, kunstaas, aas en kleding.
Fox Rage is een hengelsportmerk dat hoogwaardige visuitrusting verkoopt. Het merk heeft een passie voor het vissen op roofvissen en wil vissers helpen om meer vis te vangen. De producten van Fox Rage zijn sterk en effectief ontworpen en er wordt constant gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten.
De compacte opbergdoos van Fox Rage is een kleine en handige container van het merk Fox Rage. Het is ontworpen om je visuitrusting georganiseerd en op één plek te houden. De opbergdoos heeft een slank en ruimtebesparend ontwerp dat gemakkelijk in je viskoffer of rugzak past. De doos is gemaakt van hoogwaardig, slagvast plastic dat bestand is tegen het intensieve gebruik in het dagelijks leven.
Fox Rage is gespecialiseerd in het vissen op roofvissen, waarbij gebruik wordt gemaakt van kunstaas en aas om vissen zoals snoek, snoekbaars en baars te vangen. Fox Rage Fishing biedt een breed scala aan hoogwaardige visuitrusting, waaronder hengels, molens, kunstaas en aas.
De schepnetten van Fox Rage zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de eisen van regelmatig gebruik. Ze hebben stevige frames, duurzaam gaas en comfortabele handvatten. Veel modellen hebben ook uitschuifbare handvatten, zodat je gemakkelijk vissen kunt bereiken in uitdagende of diepere wateren. Bovendien zijn de schepnetten van Fox Rage verkrijgbaar in camouflagepatronen die naadloos opgaan in de omgeving, waardoor het risico op schrikken van vissen wordt geminimaliseerd.
Fox Rage Fishing equipment is de uitrusting die wordt gebruikt om vis te vangen. Dit omvat hengels, molens, lijnen, haken, kunstaas, aas en viskoffers. Naast deze basisstukken zijn er nog veel andere gereedschappen en accessoires, zoals tangen, schepnetten, fileermessen en fishfinders.
Fox Rage heuptassen zijn kleine, lichtgewicht tassen die rond de taille worden gedragen voor handsfree vervoer van essentiële spullen. Ze zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals nylon of polyester en hebben een ritssluiting voor veilige opslag. Fox Rage heuptassen zijn handig en praktisch en daardoor veelzijdige accessoires voor een breed scala aan activiteiten.
Fox Rage viskleding is gespecialiseerde kleding die is ontworpen voor de unieke behoeften van vissers. Het is gemaakt om het comfort, de bescherming en de prestaties tijdens het vissen te verbeteren. Fox Rage viskleding biedt bescherming tegen weersinvloeden, comfort en mobiliteit, en opslagcapaciteit.
Fox Rage kunstaas is ontworpen om realistisch en effectief te zijn. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan vormen, maten en kleuren om aan alle visomstandigheden te voldoen.
Fox Rage hengels en molens zijn de perfecte combinatie van kracht en gevoeligheid. Ze zijn ontworpen om vissers te helpen vis te vangen in elke omgeving. De molens zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn soepel en gemakkelijk te werpen en hebben een krachtig slipsysteem dat zelfs de grootste vissen aankan.
Fox Rage is een toonaangevend merk in de roofvissenindustrie. Het merk staat bekend om zijn innovatieve, hoogwaardige producten. Fox Rage is toegewijd aan het bieden van de best mogelijke producten en services aan vissers.