Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Fusion

Over Fusion
Opgericht in 2005, Fusion heeft het bootervaring veranderd met premium elektronica. Fusion's krachtige geluidssystemen veranderen de boot in een levendige partyzone, terwijl navigatie-instrumenten ervoor zorgen dat er veilige en inspanningloze reizen gemaakt kunnen worden. Fusion was het eerste bedrijf dat Bluetooth naar het water bracht en met nieuwe functies zoals touchscreens en muziek in verschillende gebieden van de boot.
Fusion luidspreker kits zijn een poort naar kristalhelder geluid op boten. Draai de volume aan op de boot met de Fusion luidspreker kits, die gemaakt zijn om het zware leven op het water aan te kunnen. Fusion luidspreker kits schallen krachtig helder geluid uit, terwijl ze door de golven rijden. Ze komen in verschillende maten en stijlen om aan elke boot en smaak te voldoen. Ze bieden een reeks luidsprekerkits om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen.
Fusion luidsprekers zijn net een magisch portaal naar kristalhelder geluid, waardoor het bootervaringen naar een heel nieuw niveau brengen. Stel je voor dat elke noot, elk nuance perfect komt, of je nu chillt of een feestje hebt, of terwijl je rustig vaart of een spannende rit maakt, ze leveren een krachtig geluid dat de boot vult.
Fusion verlichting afstandsbediening wordt gebruikt om de kleuren en helderheid van de lichten te veranderen en creëert de perfecte sfeer voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te gebruiken en richt zich op plezier in plaats van knoppen te draaien. De Fusion verlichting afstandsbediening creëert een zacht schijnsel voor een romantische avondvaart of verhoogt de helderheid voor een levendige bijeenkomst. Het heeft een gebruiksvriendelijke lay-out met duidelijke knoppen en functies, waardoor het gemakkelijk te navigeren en te gebruiken is.
Fusion mariene stereosystemen beleef muziek met krachtige versterkers, premiumluidsprekers en geavanceerde audiobewerking. Ze zijn gebouwd om de harde elementen te weerstaan, waaronder zout water, UV-straling en extreme temperaturen, waardoor de prestaties en betrouwbaarheid op lange termijn gegarandeerd worden, waardoor draadloos vanaf een smartphone of ander Bluetooth apparaat gestreamd kan worden.
Fusion montagehouders zijn essentiële stukken die luidsprekers stevig op zijn plaats houden, waardoor ze op hun plaats blijven en kristalhelder geluid leveren, zelfs wanneer de golven rollen. Ze bieden een stabiele basis voor luidsprekers en voorkomen dat luidsprekers trillen of losraken, zelfs bij ruwe zeeën.
Fusion uitrust boten met cutting-edge technologie voor veiligere en meer vermakelijke avonturen. Navigeer met vertrouwen met multifunctionele displays en AIS-ontvangers, verken verder met GNSS-antennes en verhoog het bewustzijn van radarsystemen.
Fusion interconnectiekanalen als de onzichtbare snelwegen die de elektronische apparaten van de boot verbinden. Ze stellen informatie vrij om te stromen tussen stereo, GPS, radar en andere systemen, en om vermaakt te worden op het water. Ze zijn een beetje als de zenuwen in het lichaam, die signalen verzenden die ervoor zorgen dat alles vlekkeloos samenwerkt. Met Fusion interconnectiekanalen wordt de boot een verbonden ecosysteem, waardoor het bootervaringen soepeler en aangenamer worden.