Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Vercelli

Over Vercelli
"Vercelli is een beroemd merk van surfcasting visuitrusting van wedstrijdkwaliteit. Wij zijn gericht op het leveren van hoogwaardige hengels die de verwachtingen van vissers overtreffen op het gebied van constructie, materialen en prestaties. Naast visstokken produceert Vercelli ook een hoogwaardig assortiment aan molens, visdozen, haken, lijnen, rubberen stoppers, gereedschap, attractors, kralen en tassen. Vercelli heeft een hoge standaard gezet in de surfcasting wedstrijd door het ontwikkelen en ontwerpen van hoogwaardige hengels. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment Vercelli hengels aan die zijn ontworpen met de beste materialen en de wedstrijdvisser in gedachten.
Vercelli staat bekend als een onderscheidend merk in visuitrusting en biedt een uitgebreid assortiment aan producten die zijn ontworpen om de viservaring te verbeteren. De Vercelli vismolens en Vercelli hengels zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van vissers.
Vercelli vismolens zijn een bewijs van precisietechniek, waarbij geavanceerde technologie wordt gecombineerd met duurzame materialen om molens te creëren die een soepele prestatie op het water leveren. Of je nu bezig bent met surfcasting of andere vistechnieken, Vercelli biedt de visser de controle en responsiviteit die nodig is om de prooi te landen.

Als aanvulling op hun molens zijn de Vercelli hengels zorgvuldig ontworpen om aan verschillende vismethoden en omgevingen te voldoen. Vanaf de kust tot bootvissen, Vercelli hengels zijn gemaakt met een focus op balans, gevoeligheid en kracht.
Naast visuitrusting erkent Vercelli het belang van comfort en stijl in de viservaring. Het merk breidt haar expertise uit naar herenkleding, met kleding die functionaliteit naadloos combineert met een moderne esthetiek. De herenkledinglijn van Vercelli is ontworpen om bestand te zijn tegen het weer en ervoor te zorgen dat vissers zich tijdens elke visexcursie op hun best voelen.
Verder stopt Vercelli niet alleen bij het leveren van topklasse visuitrusting en kleding; ze bieden ook een uitgebreide selectie van visuitrusting. Van visdozen tot accessoires, Vercelli visuitrusting is ontworpen om de reis van de visser handiger en leuker te maken.
Tot slot heeft Vercelli haar positie als toonaangevend merk in de visindustrie versterkt door een divers en hoogwaardig assortiment aan producten aan te bieden."