up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Preston Innovations

Preston Innovations

Alles ( Preston Innovations )

Over Preston Innovations

Preston Innovations, een prominente naam in de wereld van hengelsport, heeft een rijke geschiedenis van het maken van topklasse hengelsportuitrusting die inspeelt op de behoeften van hengelaars over de hele wereld. Opgericht in het Verenigd Koninkrijk, Preston Innovations is uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en passie voor het vissen. Met een uitgebreid assortiment producten dat kleding, accessoires, molen, zitkisten, nettassen en hengelhouders omvat, is Preston Innovations een vertrouwde metgezel geworden voor hengelaars van alle niveaus.
Preston Innovations is niet alleen een merk; het is een symbool van toewijding aan de kunst van het vissen. Met een geschiedenis die gevestigd is in innovatie en een productgamma dat alle aspecten van het vissen bestrijkt, blijft Preston Innovations een vertrouwde keuze voor hengelaars die uitmuntendheid zoeken in hun uitrusting. Dus, of je nu een fervent hengelaar bent of net begint met je visserijreis, vertrouw Preston Innovations om je visexperience te verbeteren.

Pionieren van uitmuntendheid in vishulpmiddelen

Preston Innovations kleding is ontworpen om hengelaars te voorzien van de perfecte mix van functionaliteit en stijl. Van waterdichte jassen tot ademende visshirts, hun kledinglijn is afgestemd om de zwaarheden van het vissen te weerstaan, terwijl comfort en duurzaamheid in verschillende weersomstandigheden worden gegarandeerd. Preston Innovations vishulpmiddelen zijn nauwkeurig vervaardigd om je visexperience te verbeteren. Van haken en vloten tot aasdozen en tackle-organisatoren, deze accessoires zijn ontworpen om je setup te optimaliseren en je kansen op het grijpen van die belangrijke vangst te vergroten. Preston Innovations molen zijn synoniem met precisie en betrouwbaarheid. Hun mollen bieden avanceerde technologie, waardoor er een soepele en gecontroleerde worp en terugname wordt gegarandeerd. Of je nu een wedstrijdhengelaar bent of een gedreven karperhengelaar, je kunt op deze mollen vertrouwen om te presteren wanneer het er het meest toe doet. De Preston Innovations zitkist is een must voor hengelaars die zowel comfort als functionaliteit aan de oever willen hebben. Deze zitkisten zijn ontworpen met ergonomie in het achterhoofd, waardoor er een comfortabel perchoir is tijdens lange uren vissen. Met aanpasbare opslagopties, houden ze ook je materiaal georganiseerd en binnen handbereik. Preston Innovations nettassen zijn essentieel voor hengelaars die de zorg en organisatie van hun landingnets prioriteit geven. Deze tassen zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor je netten veilig, schoon en gemakkelijk toegankelijk blijven wanneer je ze het meest nodig hebt. Preston Innovations hengelhouders zijn ontworpen om je waardevolle hengels te beschermen. Of je nu vanaf de oever of een boot vist, deze houders bieden een veilige en handige manier om je hengels binnen handbereik te houden, terwijl het risico op schade tijdens transport of opslag wordt verminderd.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden