up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Vetus

Vetus

Alles ( Vetus )

Over Vetus

Vetus is een bekende naam in de wereld van de botenbouw, synoniem met innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot enkele decennia, heeft Vetus voortdurend de grenzen verlegd van marinetechnologie om botenliefhebbers te voorzien van de beste apparatuur en materialen voor een ongeëvenaard avontuur op het water. Vetus Boat Material is je favoriete keuze voor kwalitatieve maritieme constructiematerialen. Van roestvrij staalhardware tot innovatieve composite oplossingen, Vetus Boat Material zorgt ervoor dat je vaartuig bestand is tegen de tand des tijds.
Vetus heeft een lange geschiedenis van het verbeteren van het botenplezier door middel van zijn veelzijdige producten. Met een toewijding aan innovatie, duurzaamheid en prestaties, blijft Vetus het merk van keuze voor botenliefhebbers en professionals, zodat elke reis een onvergetelijke is. Verhoog je botenervaring met Vetus Equipment, waaronder ankerlieren, luiken en patrijspoorten. Vetus Boat Equipment zorgt ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om je vaartuig uit te rusten voor maximale gemak en functionaliteit.

Vetus Verhoog Your Boating Experience naar een geheel nieuw niveau

Vetus Lighting verlicht je botenavonturen met een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige maritieme verlichting oplossingen. Van krachtige LED navigatielichten om veiligheid te garanderen tijdens nachtelijke reizen tot gezellige kajuitverlichting die de sfeer aan boord verhoogt, Vetus Lighting stelt de gouden standaard in maritieme verlichting. Bepaal de koers van je maritieme avonturen met Vetus Batterijen, die ontworpen zijn om onwankelbare prestaties en duurzaamheid te leveren. Of je nu betrouwbare startkracht nodig hebt of een betrouwbare energiebron voor je aan boord geïnstalleerde elektronica, Vetus Batterijen worden wereldwijd vertrouwd door zeilers.
Vetus Boat Equipment omvat een breed scala aan producten, van boegschroeven die het meren een fluitje van een cent maken tot veelzijdige bedieningspanelen en schakelaars. Met precisie vervaardigd en gebouwd om de harde maritieme omgeving te weerstaan, combineert Vetus Deck Equipment vorm en functie perfect. Vetus Boat Pumps zijn ontworpen voor betrouwbaarheid en efficiëntie. Deze pompen bestrijken een scala aan toepassingen, waaronder bilge, zoet water en afvalwater management. Vetus pompen kunnen je helpen je boot droog te houden, zodat je systemen probleemloos kunnen draaien zonder enig ongemak.
Bevorder de optimale luchtkwaliteit en comfort aan boord met Vetus Ventilation oplossingen. Hun assortiment ventilatoren, blazers en ventilatoren zorgt voor een adembenemende frisse lucht in de kajuit, de machinekamer en andere cruciale gebieden van je boot. Vetus Water Tanks zijn zo ontworpen dat ze voldoende wateropslag en distributie bieden. Of je nu een lange reis plant of gewoon een constante stroom van zoet water nodig hebt, Vetus Water Tanks zijn gebouwd om aan je behoeften te voldoen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden