Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Herstel en zorg

Herstel en zorg vis- en zeilsport

Vind een breed scala aan Herstel en zorg-producten voor vis- en zeilsport. Ontdek de beste deals bij waveinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Herstel en zorg

Merken in Herstel en zorg

Hoe kies je de juiste apparaten voor herstel en verzorging na het vissen?

Bij het selecteren van de juiste apparaten voor herstel en verzorging na het vissen, moet u apparatuur overwegen die helpt bij ontspanning, spierherstel en eventuele verwondingen of spanningen die kunnen optreden tijdens of na het vissen. Hier zijn enkele apparaten die kunnen helpen bij het herstel en de verzorging na het vissen :

Massagers: Hand of elektrische stimulators kunnen spierspanning, pijn en vermoeidheid helpen verlichten na een lange dag vissen. Percussiestimulators of massagegeweren kunnen zich op specifieke spiergroepen richten en helpen bij ontspanning.
Schuimrollers en massageballen : deze hulpmiddelen helpen bij de zelf myofasciale ontspanning, helpen bij spierherstel en verminderen de spierstrakheid. Ze zijn met name handig voor het richten op specifieke gebieden die mogelijk onder druk of gespannen zijn geraakt tijdens het vissen.
Producten voor koudetherapie : Koudetherapie kan gunstig zijn voor het verminderen van ontstekingen en het verzachten van pijnlijke spieren. IJskompressen, koudetherapiewikkelingen of compressiehoezen die zijn ontworpen voor ijsvorming kunnen pijn of zwelling verlichten in geval van verrekkingen of verwondingen.
Apparaten voor warmtetherapie : Verwarmingskussens of wikkels kunnen warmte geven aan pijnlijke plekken, de bloedstroom bevorderen en helpen bij spierontspanning. Warmtetherapie kan nuttig zijn om spierstijfheid of ongemak te verlichten.
Compressiekleding : Compressiekousen, mouwen of kleding kunnen de bloedcirculatie verbeteren en zwelling of vermoeidheid in de benen en voeten verminderen, wat vaak voorkomt na urenlang staan of bewegen tijdens het vissen.
Infraroodsaunadekens of matten : deze apparaten maken gebruik van infraroodtechnologie om warmte te genereren, ontspanning te bevorderen en mogelijk te helpen bij spierherstel. Ze kunnen worden gebruikt om zweten op te wekken en spanning te verlichten.
Hydrotherapie oplossingen : weken in een bubbelbad, een warm bad nemen met Epsom zout of een draagbare voetspa gebruiken kan helpen de spieren te ontspannen, stress te verminderen en pijn te verlichten die gepaard gaat met visserijactiviteiten.
Draagbare elektrotherapie apparaten : Sommige draagbare elektrotherapie apparaten, zoals EMS apparaten Electrical Muscle Stimulation, kunnen helpen bij het spierherstel door de spieren te stimuleren, waardoor de pijn mogelijk wordt verminderd en ontspanning wordt bevorderd.
Herstelsupplementen of plaatselijke middelen : Overweeg het gebruik van supplementen zoals visolie voor de gezondheid van de gewrichten of plaatselijke crèmes of gels die menthol of arnica bevatten voor spierverlichting.
Houd bij het kiezen van herstelhulpmiddelen na het vissen rekening met uw specifieke behoeften, eventuele bestaande verwondingen of aandoeningen, en persoonlijke voorkeuren voor behandelingen die passen bij uw herstelroutine. Je kunt ze kopen bij de volgende merken: Garmin , Safe Sea , Midland , Seland , Kong , Sea to Summit , Vulkan en Regatta .