Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Raymarine

Over Raymarine
Raymarine is een van de meest gerenommeerde merken als het gaat om premium kwaliteit marienelektronica, gespecialiseerd in navigatie- en communicatieapparatuur voor boten en jachten. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1923, heeft het merk zich ontwikkeld tot een wereldwijde leider in marinetechologie. Raymarine staat bekend om zijn engagement voor innovatie, kwaliteit en gebruiksvriendelijke oplossingen die de veiligheid en navigatie op het water verbeteren. Raymarine biedt het breedste assortiment mariene uitrusting om verschillende behoeften van booteigenaars te voldoen.
Raymarine´s rijke geschiedenis van innovatie in marienelektronica heeft geleid tot de ontwikkeling van een divers aanbod van producten dat voldoet aan de navigatie-, veiligheids- en entertainmentbehoeften van booteigenaars. Van autopilootsystemen tot visvinders, radar, GPS, camera's en transducers, Raymarine blijft de grenzen van de technologie verleggen om het marienervaring te verbeteren.

Raymarine Innovating the Best Marine Navigation

Raymarine autopiloot systemen laten de bediening van de boot toe zonder dat de bestuurder zijn handen vrij moet houden. Deze systemen gebruiken geavanceerde sensoren en algoritmes om het vaartuig nauwkeurig te sturen, waardoor de werkbelasting van het bemanningsteam wordt verlaagd en er een soepeler reis wordt gegarandeerd. Raymarine visvinders gebruiken sonartechnologie om onderwaterstructuur, vis en terrein te lokaliseren en weer te geven. Het assortiment visvinders van het merk biedt hoge-definitie weergaven en geavanceerde sonar mogelijkheden, waardoor vissers richtingen kunnen identificeren met veel vis voor een succesvolle visexperience. Raymarine Radar systemen verbeteren de navigatie-veiligheid door real-time informatie te bieden over omringende vaartuigen, obstakels en weersomstandigheden. Deze radarsystemen gebruiken geavanceerde signaalverwerking om heldere en nauwkeurige gegevens te leveren, zelfs in uitdagende weersomstandigheden. De Raymarine Axiom Serie is een lijn van multifunctionele navigatie-displays uitgerust met intuïtieve touchscreens. Ze bieden een naadloze integratie van navigatie, radar, sonar en entertainment systemen, waardoor boten een omvattende oplossing krijgen voor navigatie en onboard entertainment. De Raymarine Axiom Pro bouwt voort op de Axiom Serie met verbeterde functies ontworpen voor professionele kapiteins en serieuze booteigenaars.
Raymarine GPS systemen bieden nauwkeurige positie- en navigatiegegevens, waardoor boten hun exacte locatie kunnen bepalen en routes met vertrouwen kunnen plannen. Deze GPS-systemen bieden snelle acquisitietijden en betrouwbare prestaties, waardoor een veilige en efficiënte navigatie wordt gegarandeerd. Raymarine Camera's verbeteren de situatiebewustzijn aan boord door visuele feeds te bieden van cruciale gebieden zoals de machinekamer, het dek of blinde vlekken. Deze camera's kunnen worden geïntegreerd met navigatie-displays, waardoor gebruikers hun omgeving in real-time kunnen monitoren. Raymarine Transducers spelen een belangrijke rol in sonar- en visvindersystemen. Ze verzenden en ontvangen sonar-signalen om gedetailleerde informatie te verstrekken over onderwateromstandigheden, waaronder waterdiepte, ondergrondstructuur en vispresence.