Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

PENN

Over PENN
Penn is een bekend label dat in 1932 is gelanceerd door Otto Henze. Penn hengels en vismolens zijn in het bijzonder goed, vooral in zout water. Met meer dan 90 jaar succesvolle ervaring in de visserijsector zijn Penn -producten een voorbeeld op de markt wat betreft kwaliteit en functionaliteit. Sinds de oprichting staat Penn aan de vooravond van het ontwikkelen van moderne molenstructuur en -modellen. Miljoenen ervaren en vaardige hengelaars geloven in Penn producten als één van de superieure kwaliteitvismolens over de hele wereld.

Penn staat bekend om zijn vismolens, beroemd om hun solide duurzaamheid en precisie-engineering. Of u nu een recreatieve visser bent of een ervaren pro, Penn-molens zijn vertrouwde bondgenoten om alles van kraakheldere bass te landen tot grote roofvissen offshore. Het label biedt een uitgebreid assortiment molenmodellen om verschillende vistechnieken te passen, van baitcasting tot trolling, elk gecreëerd om de meest moeilijke omstandigheden en de meest veeleisende gevechten te weerstaan.

Naast molens biedt Penn een breed scala aan lijnen, hengels en accessoires, allemaal gemaakt met dezelfde toewijding aan excellentie. Of u nu inshore-soorten langs het strand zoekt of diepe-zeeavonturen aangaat, het materiaal van Penn is klaar om perfect te dienen.

De collectie vismolens en hengels van Penn

De PENN-vismolen is ontworpen om de zware omstandigheden van het vissen in zout- en zoet water te weerstaan, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende omgevingen en situaties. PENN biedt een gevarieerd aanbod van vismolens, wat leidt tot verschillende vistechnieken en soorten.

De PENN-hengels worden met precisie en zorg gemaakt, door middel van hoogwaardige materialen zoals glasvezel, grafiet en koolstofvezel. Dit geeft een balans van kracht, scherpte en responsiviteit. Veel PENN-hengels zijn gemaakt met scherpe tips, waardoor hengelaars zelfs de kleinste beet kunnen waarnemen.

De droogzakken van PENN zijn uitgerust met betrouwbare sluitsystemen, zoals roll-top-slots met haken of zip-lock-afdichtingen, die een waterdichte afdichting bieden om vocht buiten te houden. PENN biedt een collectie droogzakken in verschillende afmetingen om aan verschillende vereisten te voldoen.

Het surfcastingmateriaal van PENN is ontworpen om de surfcastingervaring te verbeteren en hengelaars in staat te stellen om succesvol licht zeewaterachtige soorten vanaf de kust te targeten.

De accessoires voor PENN-hengels zijn ontworpen om hun hengels te verbeteren en af te maken. Deze accessoires worden gemaakt met dezelfde belofte van kwaliteit en functie waar PENN bekend om staat.

De visserszakken van PENN zijn handige tools die hengelaars in staat stellen om hun materiaal te beheren, te beschermen en gemakkelijk toegankelijk te maken tijdens vistochten. PENN biedt een reeks visserszakken om aan uw behoeften te voldoen en uw visserijervaring te verbeteren.