Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

SPRO

Over SPRO
"SPRO

SPRO is een gerenommeerde naam in de wereld van vissen, synoniem voor innovatie, duurzaamheid en ongeëvenaarde prestaties. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1994, heeft SPRO consistent de grenzen verlegd op het gebied van visuitrusting en zichzelf gevestigd als leider in de branche. Het merk's onwrikbare toewijding aan het produceren van hoogwaardige visuitrusting heeft het een loyale schare volgers opgeleverd onder vissers van alle niveaus.
SPRO heeft consistent de grenzen verlegd van uitmuntendheid in de visserij. Met een rijke geschiedenis, een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en een breed scala aan eersteklas visuitrusting is het een vertrouwde naam geworden onder vissers. Van hengels en reels tot kunstaas, crankbaits en kleding, SPRO is het merk waar vissers naartoe gaan voor visserijsucces.

Verheffing van de visserij-uitmuntendheid met hoogwaardige uitrusting

Het merk biedt een uitgebreid assortiment aan SPRO visuitrusting die is afgestemd op de diverse behoeften van vissers. Van zoetwater tot zoutwater, hun uitrusting is ontworpen om uit te blinken in verschillende visomgevingen. De toewijding van SPRO aan innovatie is duidelijk zichtbaar in hun state-of-the-art visuitrusting. SPRO hengels zijn een perfecte mix van technologie en vakmanschap. Gemaakt met behulp van geavanceerde materialen en precisietechniek, bieden deze hengels de perfecte balans tussen gevoeligheid en kracht. Of je nu op baars vist in een rustig meer of de reuzen van de oceaan aanpakt, SPRO heeft een hengel die aan jouw behoeften voldoet.
SPRO reels zijn ontworpen voor soepele prestaties en duurzaamheid. Met functies als hoogwaardige kogellagers en een nauwkeurig slepen, zorgen ze ervoor dat je altijd de controle hebt over je vangst. Deze reels zijn ontworpen om de zwaarste gevechten met vis aan te gaan, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor serieuze vissers. SPRO kunstaas is op zichzelf al een kunstwerk. Gemaakt om de verschijning en bewegingen van prooien na te bootsen, trekken deze aasjes vis aan met ongeëvenaarde realiteit. Van levensechte swimbaits tot veelzijdige jigs, SPRO's kunstaas is de sleutel tot succes voor vissers die de grote vis willen vangen.
Crankbaits zijn een specialiteit van SPRO, bekend om hun actievolle ontwerp en onweerstaanbare wiebel. Of je nu baars of snoek vist, deze aasjes duiken naar de gewenste diepte en lokken agressieve aanvallen uit. SPRO's crankbaits zijn een must-have voor elke serieuze visser. Vissen is meer dan alleen uitrusting; het is een ervaring. SPRO begrijpt het belang van comfortabele en functionele viskleding. Hun kleding is ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en beschermt tegen zon, wind en water. Of je nu op een ontspannen weekendtrip bent of een veeleisende wedstrijd, SPRO viskleding houdt je comfortabel en gefocust.