up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Bianchi

Bianchi

Allt ( Bianchi )

Om Bianchi

Bianchi er et ikonisk italiensk merke med en rik fortid som strekker seg tilbake til 1885, kjent for sin overlegenhet i å lage høyytelses sykler og tillegg. Merket ble grunnlagt av Edoardo Bianchi i Milano, Italia, og har vært i forkant av sykkelbransjen i over et århundre.
Bianchi sykler er berømte for sin fremragende teknologi, håndverk og smarte design. De er blitt kjørt til suksess i uendelige profesjonelle sykkelritt, inkludert Giro d´Italia og Tour de France, som sikrer deres betydning som noen av verdens beste sykler for racing.
Merkevarens løfte om skapelse presenteres ved dets pionerende bruk av materialer som karbonfiber og aluminium i sykkelstrukturer, noe som resulterer i lettere, raskere og mer elegante turer. Bianchis signatur Celeste grønne farge er umiddelbart gjenkjennelig, som representerer deres lojalitet mot både praksis og fremgang.
Utover veier og racing sykler, Bianchi presenterer et variert utvalg av sykler, inkludert elsykler, terrengsykler og bysykler, som tilfredsstiller syklister av alle typer og ferdighetsnivåer. Deres lojalitet til kvalitet reiser til en linje med sykkelutstyr og klær, som sikrer at ryttere er fullt utstyrt for sine sykkelopplevelser.

Bianchi-samling av sykler og tilbehør

Bianchi landeveissykler har en distinkt Celeste grønn farge, som har blitt et ikonisk tegn på merket. Det skiller dem fra andre sykler og uttrykker merkets italienske arv. Bianchi landeveissykler er kjent for sitt utmerkede håndverk. Hver struktur er nøye laget med presisjonssveiser, noe som gir stabilitet, holdbarhet og behagelig tur. Bianchi MTB-sykler er laget for nøyaktig og responsiv håndtering. Geometrien og strukturdesignet tilbyr en balansert blanding av styrke og smidighet, noe som gjør dem egnet for både tekniske nedoverbakker og harde stigninger. Bianchi presenterer et blandet utvalg av MTB-modeller, inkludert enduro, sti, landevei og nedoverbakke-sykler.
Bianchi sykkelrammer er kjent for deres spesifikke teknologi og fokus på detaljer. Uansett om det er rørformer, rammegeometri eller rammebygging, er hvert element nøye laget for optimal ytelse. Bianchi presenterer sykkelrammer laget av ulike materialer, inkludert karbonfiber, aluminium, stål og titan.
Bianchi grus sykler er laget for å håndtere et bredt spekter av terreng, noe som gjør dem perfekte for ryttere som setter pris på å utforske ulike overflater. Uansett om det er lange grusopplevelser, alt-terreng kjøring eller bikepacking, er disse syklene universelle nok til å håndtere det hele.
Bianchi bysykler har ofte smarte og tidløse strukturer som reflekterer merkets italienske arv. Strukturene er moderne og ofte kommer i tradisjonelle farger, som tiltrekker seg ryttere som setter pris på estetikk.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk