Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

KMC

Information för KMC
KMC, en ledande namn inom cykelvärlden, har varit en avgörande aktör inom branschen under årtionden. Bikeinn erbjuder ett stort sortiment av KMC-cykelkomponenter och tillbehör, inklusive KMC-cykelkassetter, KMC-överföringsverktyg, KMC-kedjelås, KMC-kedjeborstar och KMC-reservdelar. Varumärkets engagemang för kvalitet och innovation stämmer perfekt överens med KMCs ethos, vilket gör det till det bästa stället för cyklister som söker hållbara, pålitliga och högpresterande komponenter.
KMCs rika historia inom cykelbranschen och engagemang för kvalitet gör det till ett pålitligt namn bland cyklister världen över. På Bikeinn erbjuder varumärket ett omfattande och senaste sortiment av KMC-cykelkomponenter och tillbehör, så att du har tillgång till det bästa utrustningen för dina cykelsbehov. När du väljer KMC väljer du pålitlighet, hållbarhet och prestanda, allt i ett paket. Lyfta din cykelupplevelse med KMC på Bikeinn.

Din pålitliga partner för kvalitetscykelkomponenter

KMC-cykelkomponenter är kända för sin precisionsteknik och hållbarhet. Från kedjor till kassetter är varje komponent utformad för att förbättra din cykelupplevelse. KMC-kedjor är hjärtat i deras produktlinje, kända för sin utmärkta styrka och mjuka växling. Dessa kedjor finns i olika modeller för att tillgodose olika cykelstilar, för att säkerställa att det finns en perfekt passform för alla cyklister. KMC-cykelkassetter är utformade för att fungera obehindrat med sina kedjor, för att säkerställa precisa växlingar och maximera effektöverföringen.
Att underhålla din cykelsöverföring är avgörande för en smidig och njutbar tur. KMC-överföringsverktyg är utformade med precision och användarvänlighet i åtanke. Från kedjeinstallations- och borttagningverktyg till kedjebärindikatorer hjälper dessa tillbehör dig att hålla din cykel i toppskick. Säkerhet är avgörande för alla cyklister. KMC-kedjelås ger dig den trygghet du behöver när du lämnar din cykel obevakad. Tillverkade med hållbarhet och tamperresistenta egenskaper garanterar dessa lås att din cykel stannar säker medan du är borta.
KMC kedjeborstar är utformade för att optimera din pedaleffektivitet. Deras innovativa design säkerställer att kraften överförs effektivt från dina ben till pedalerna, vilket ger dig en konkurrensfördel på vägen eller på stigen. Med olika alternativ att välja mellan kan du hitta den perfekta kedjeborsten som passar din cykelstil. Cykelunderhåll är en pågående process och att ha reservdelar lättillgängliga är avgörande. Varumärket erbjuder ett sortiment av KMC-reservdelar för att hålla dina komponenter i toppskick. Oavsett om du behöver ersättningsnålar, länkar eller andra smådelar, KMC täcker dig.