Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Megamo

Over Megamo
Megamo, een pionier op het gebied van fietsen, staat al sinds zijn oprichting in 1987 synoniem voor innovatie, prestaties en puur rijplezier. Met een passie om grenzen te verleggen, werd Megamo opgericht door een groep gepassioneerde fietsers die beoogden fietsen te creëren die de ervaringen van rijders zouden verhogen. In de loop der jaren is Megamo uitgegroeid tot een wereldwijd merk dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en cutting-edge technologie. Megamo is meer dan alleen een merk; het is een toewijding aan het verbeteren van de fietservaring voor rijders op alle niveaus.
Met een rijke geschiedenis van innovatie en een divers aanbod fietsen dat voldoet aan verschillende voorkeuren, blijft Megamo nieuwe standaarden stellen in de fietsindustrie. Als fietsliefhebbers begrijpen de makers van Megamo de opwinding van de rit, en hun toewijding schittert door elke fiets die de Megamo naam draagt. Deze fietsen zijn ontworpen met robuuste frames, state-of-the-art vering-systemen en responsieve remmen, waardoor ze de ideale metgezellen zijn voor het aanvallen van steile hellingen en durfde afdalingen. Of het nu om een competitieve race of een ontspannen tocht gaat, Megamo-fietsen bieden de ultieme ervaring met wegwielrennen.

Ontketen uw passie voor fietsen met Megamo

Het hart van Megamo´s succes is zijn uitzonderlijke assortiment fietsen dat is ontworpen om aan elke fietsliefhebber te voldoen. Megamo-fietsen zijn met precisie vervaardigd, waarbij de beste materialen en engineering-expertise worden gebruikt om een opwindende rit te garanderen. Van het overwinnen van ruige bergpaden tot het scheuren door stedelijke straten, Megamo-fietsen bieden onovertroffen prestaties en betrouwbaarheid. Door de toekomst van het wielrennen omarmen, Megamo elektrische fietsen combineren ze kracht en uithoudingsvermogen vlekkeloos. Megamo elektrische fietsen zijn de ultieme oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke manier van vervoer zonder concessies te doen aan snelheid of stijl. Voor avonturiers die op zoek zijn naar adrenaline-gevulde escapades, zijn Megamo-mountainbikes ontworpen om de ruigste terreinen te domineren.
Het verkennen van onontdekte paden en grindwegen is een fluitje van een cent met Megamo-gravelbikes. Deze veelzijdige machines combineren de wendbaarheid van racefietsen met de duurzaamheid van mountainbikes, waardoor ze een soepele en opwindende rit bieden op elk oppervlak. Megamo-gravelbikes openen een wereld van ontdekkingen voor rijders die op zoek zijn naar een mix van snelheid en avontuur. Voor degenen die op zoek zijn naar snelheid en precisie op geasfalteerde wegen, Megamo-racefietsen bieden ongeëvenaarde prestaties. Met aerodynamische ontwerpen en lichtgewicht frames snijden deze fietsen moeiteloos door de lucht, waardoor rijders hun toppen snelheden kunnen bereiken. Inspiratie bieden aan de volgende generatie wielrenners, Megamo-kinderfietsen combineren veiligheid, comfort en plezier. Megamo-kinderfietsen zijn de perfecte introductie voor een levenslange liefde voor het wielrennen.