up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Dior Eau Sauvage Extreme Vapo 100ml

plus
Dior

Dior Eau Sauvage Extreme Vapo 100ml

Tuotekuvaus Dior Eau Sauvage Extreme Vapo 100ml

Lisää tuoreutta, enemmän voimaa, enemmän syvyyttä.

Eau Sauvage Extrême kantaa alkuperäisen sopusoinnun ylimäärän huipulle ja rikastaa sitä jaloilla puisella nuotilla, jolla on ympäröivät korostukset ja rohkea nykyaikainen luonne vahvistaakseen maskuliinisuuttaan. Samalla ajatonta tyylikkyyttä ja samaa hajua omaa näyttöä kuin Eau Sauvage Eau de Toilette.


Dior Eau Sauvage Extreme Vapo 100ml:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Miesten parfyymittuotteita Hajuvedet kategoriastamme omasta muoti verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Dior-tuotteita dressinn:ssa, löydät laajan valikoiman muotituotteita, joista voit olla kiinnostunut. Dior on sitoutunut kehittämään ja parantamaan muotikokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Dior Eau Sauvage Extreme Vapo 100ml

Väri
Musta
Tilavuus
31 -100ml
hajusteen tyyppejä
Eau de Toilette (5-15%)

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up