up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Herrskor mode

Herrskor mode

Hitta ett brett utbud av Herrskor produkter. Upptäck de bästa erbjudandena för din mode utrustning på dressinn. Snabb leverans.

Utvalda produkter i Herrskor

Märken i Herrskor

Varför spelar klädskor i herrstil?

Båtskor

Båtskor är vanligtvis tyg eller läder med icke märkta gummisulor avsedda för prestanda på en båt. En siping design är huggen i bottnarna för att ge grepp om ett vått golv; lädersammansättningen, tillsammans med användningen av olja, är avsedd att motstå vatten; och sömmen är extremt bestående.

Stövlar och stövlar

Stövlar och stövlar är den typ av speciella skor. Skillnaden mellan stövlar och stövlar är deras längd. Stövlar är mindre och bör helst sluta direkt vid fotleden, medan stövlarna slutar en till fyra centimeter uppför fotleden.

Sandaler

Sandaler är en öppen sorts skor, inklusive en botten som fastnar på bärarfoten genom band som passerar över vristen och genom fotleden. Sandaler kan också hålla en häl. Sandaler överför huvudet på dina fötter avslöjade.

Skor

En sko är en skodel som är utformad för att bevara och upprätthålla människofoten. Skor används också som en dekoration och stil. Designen av skor har modifierats extremt genom övning och från tradition till tradition, med presentationer som tidigare var tvungna att utföra.

Sneakers

Sneakers är skor som huvudsakligen är avsedda för sport eller andra typer av dynamisk träning, men används nu också populärt för dagligt avslappnat slitage. De används också som mode eftersom de förbättrar din personlighet. De finns i olika storlekar och färger.

Mer om herrskor:

Tillbehör till skor är mycket viktiga och användbara. Du kan köpa dessa tillbehör från Levis, Jack and Jones, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans. Espadrilles, flip flops, träskor, tofflor är fler typer av skor.

clouse menu Stänga