up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Bagger fotball

Bagger fotball

Finn et bredt utvalg av Bagger-produkter for fotball. Oppdag de beste tilbudene hos goalinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Bagger

Merkevarer av Bagger

Hvordan velge en fotballveske for barn?

Ryggsekker

Ryggsekker er, i sin nåværende stil, tøyvesker som bæres på ryggen og festes med to stropper som holdes over skuldrene. De kan ha utvendige og innvendige lommer og glidelåser. Ryggsekker kommer i ulike nyanser og størrelser.

Vesker

Posene er en slags sekk laget av tøy som brukes til å transportere ting mer komfortabelt. Posene er vanligvis laget av stabilt materiale, har mange lommer, og har ofte et stativ for å bære dem. Innsiden kan passe et stort antall personlige gjenstander. De er utformet slik at de kan passe til alt utstyret du trenger til trening og etterfølgende rengjøring.

Gymsekker

Gymsekker er ryggsekker som har et mykt format som festes med lisser. Den lar deg bære personlige gjenstander, men har mindre kapasitet enn andre typer sportsvesker. Noen ganger har de en utvendig lomme på sekken som lar deg oppbevare småting enkeltvis.

Skoposer

Skoposer er en type veske som brukes til å oppbevare skoene dine mens du er på farten. Skovesker er vanligvis relativt laget av tøy eller noen ganger et hvilket som helst syntetisk materiale, de er stabile vesker og har samme form som skoen for å ta minimalt med plass.

Skulderveske

Skuldervesker lar deg raskt ta ut småting og legge dem sømløst tilbake med lett innsats. Skuldervesker lar deg også holde øye med eiendelene dine med deg. Det er en liten og lett veske.

Mer om fotballvesker:

Jo mer om fotballvesker inkluderer toalettmapper, fannypakker, medisinske vesker og ballposer. Du kan kjøpe disse veskene fra mange forskjellige merker som Adidas , Joma , Puma , Uhlsport , Mizuno , Hummel , Umbro .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk