up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Gaerne

Gaerne

KAIKKI ( Gaerne )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Gaerne

Gaerne on tunnettu italialainen merkki, joka on ansainnut erinomaisen maineen laadukkaiden moottoripyörävaatteiden valmistamisesta perustamisestaan ​​vuodesta 1962 lähtien. Vahvan keskittymisen innovaatioon, käsityöhön ja kuljettajan turvallisuuteen Gaerne on tullut luotettu nimi moottoripyöräteollisuudessa. Merkin sitoutuminen laatuun ja yli viiden vuosikymmenen rikas historia tekevät Gaernesta suosittu valinta kuljettajien keskuudessa ympäri maailmaa.
Gaerne on merkki, jolla on tarinaa ja sitoutuminen erinomaisuuteen moottoripyörävälineiden teollisuudessa. Laajan tuotevalikoiman, mukaan lukien miesten vaatteet, moottoripyörävaatteet, takit, saappaat, moottoripyöräsaappaat ja trial-saappaat, Gaerne palvelee kuljettajien tarpeita, jotka etsivät huippuluokan laatua ja suojaa. Olipa kyseessä kokenut moottoripyöräilijä tai vain aloittaen matkaasi, Gaerne-varusteet on suunniteltu parantamaan turvallisuuttasi ja tyyliäsi tien päällä tai sen ulkopuolella, heijastamalla merkin perintöä erinomaisuuden valmistamisessa moottoripyörävaatteissa.

Erinomaisuuden valmistaminen moottoripyörävaatteissa

Gaerne miesten vaatteiden kokoelma todistaa merkin sitoutumisen tarjoamaan kuljettajilleen suurinta mukavuutta ja suojaa. Ajohousuista ja -housuista aluskerroksiin, Gaerne miesten vaatteet on suunniteltu kestämään tiellä olevia rasituksia tarjoten samalla tyylikkäitä ja toiminnallisia vaihtoehtoja moottoripyöräilijöille. Gaerne moottoripyörävaatteiden linja sisältää laajan valikoiman varusteita, jotka on suunniteltu pitämään kuljettajat turvallisina ja mukavina matkoillaan. Merkin sitoutuminen laatuun on ilmeistä materiaalien ja vaatteiden rakentamisessa, joka tarjoaa suojan elementtejä ja mahdollisia vaaroja vastaan ​​tiellä.Gaerne moottoripyörätakit on suunniteltu ajajan turvallisuuden ja tyylin mielessä. Nämä takit tarjoavat ominaisuuksia, kuten lisäsuojan taskut, säädettävät istuvuusjärjestelmät ja ilmanvaihto, jotta kuljettajat pysyvät viileinä lämpimässä säässä samalla pysyen hyvin suojattuina. Gaerne on pitkään juhlittu moottoripyöräsaappaiden valmistamisesta, jotka on valmistettu tarkasti ja ammattitaidolla. Nämä saappaat on suunniteltu tarjoamaan suurinta kestävyyttä ja tukea, mikä tekee niistä välttämättömän osan kuljettajan varusteista. Gaerne saappaat ovat saatavana eri tyyleissä, jotta ne vastaavat erilaisiin ajopreferensseihin.Gaerne moottoripyöräsaappaat on suunniteltu tarjoamaan suurin suoja ja mukavuus. Ne on varustettu ominaisuuksilla, kuten vahvistetulla nilkan ja säären suojalla, antislip-pohjilla ja vedenpitävillä membraaneilla, jotta kuljettajat pysyvät turvallisina ja kuivina eri ajosääolosuhteissa. Gaernen moottoripyöräsaappaat ovat suosittuja niin ammattilaiskuljettajien kuin harrastajien keskuudessa. Gaerne on tunnettu trial-saappaiden valmistamisesta, jotka on erityisesti suunniteltu maastoajoon ja poluille. Gaerne trial saappaat ovat luotettuja kuljettajien keskuudessa sekä amatööri- että ammattitriaalikilpailuissa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje