up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Huolto

Lukot

()
load

Kuinka valita moottoripyörän lukot?

Moottoripyörän levylukko tarttuu moottoripyöräsi jarrulevyyn ja estää pyörän pyörimisen. Useimmissa lukoissa on myös liikkeentunnistusvaroitukset, jotka vuotavat korvia lävistäviä hälytyksiä, jos ne havaitsevat liikettä, jotta voit tarkistaa ongelman ja siten välttää mahdolliset vauriot. On olemassa erilaisia lukkoja, kuten moottoripyörän levylukko, moottoripyörän taittolukko, ketjulukko ja moottoripyörän vaijerilukko .

Kuinka valita moottoripyörän lukko

Jos sinulla on toistaiseksi mukanasi moottoripyörä, ymmärrät sen mallin ja ajotavan. Jos ei, niin ensimmäinen asia on tunnistaa se, ja seuraavaksi voit ohjata teknikon tarkastuksella, mikä lukko sopii moottoripyörääsi.
Turvataso: Etsi lukko, joka tarjoaa korkean turvallisuustason. Tämä voidaan määrittää lukon luokituksen tai sertifikaatin perusteella, kuten Sold Secure tai ART. Valitse lukko, joka on luokiteltu vähintään tasolle 3 tai 4 parhaan turvallisuuden takaamiseksi.

Lukon tyyppi: Valittavana on useita lukkotyyppejä, mukaan lukien levylukot, ketjulukot, U lukot ja vaijerilukot . Valitse lukko, joka sopii erityistarpeisiisi ja moottoripyöräsi tyyppiin. Esimerkiksi levylukko voi riittää pienempään moottoripyörään, kun taas raskaaseen käyttöön tarkoitettu ketjulukko voi olla tarpeen suurempaan, arvokkaampaan moottoripyörään.

Koko ja paino : Varmista, että valitsemasi lukko on oikean kokoinen ja painoinen moottoripyörällesi. Liian pieni tai liian kevyt lukko voi helposti murtua tai leikata päättäväisen varas toimesta.

Kestävyys ja säänkestävyys : Etsi lukko, joka on valmistettu kestävistä materiaaleista ja on säänkestävä. Tämä varmistaa, että lukkosi kestää pitkään ja kestää elementtejä.

Kaiken kaikkiaan on tärkeää valita lukko, joka tarjoaa korkean turvatason, sopii erityistarpeisiisi sekä on kestävä ja säänkestävä. Käytä aikaa vaihtoehtojen tutkimiseen ja valitse lukko, joka antaa sinulle mielenrauhan, kun jätät moottoripyöräsi ilman valvontaa. Voit ostaa näitä erityyppisiä lukkoja näiltä merkeiltä Givi , Shad , Held , Abus ja OJ .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje